Gość Synek Napisano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 DLA MNEI TEN Marian i Mieciu TO JAKIES CIOTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 :lol: :lol: :lol: Mieciu usuń sobie tego posta osobiście jeśli chcesz :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 24 Sierpnia 2004 Autor Root Admin Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 DLA MNEI TEN Marian i Mieciu TO JAKIES CIOTY Twoja stara to ciota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 25 Sierpnia 2004 Autor Root Admin Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 http://forum.bikepl.com/viewtopic.php?p=132349#132349 - dostałem to od Tomka . Chyba niektórzy nie potrafią znieść tego hardcore'u :twisted: :roll: . Szkoda tylko, ze te komentarze są u nich, a nie u nas :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Może już zamknij ten temat, żeby przypadkiem nie było tego samego co tam :| Edit: albo posta skasuj :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 25 Sierpnia 2004 Autor Root Admin Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 a niech sobie piszą... wolny kraj... prawie... bo wolnosci slowa nie ma :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Bezsensowna kłótnia. Leepiej może Mieciu jakbyś wystawił zajechaną przerzutkę na allegro, ktoś by ją kupił i stracił swoje pieniądze na bezużyteczną rzecz? Myślę, że nie :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Chwała że zamknęli temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 A co się będziemy przejmować innym .Każdy robi to na co ma ochote a jeśli chce rowalic przerzutke niech rozwala chce rozwalic rower niech rozwala i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 "No cóż, wiadomo, że ludzie z xc-zone.prv.pl mądrością nie grzeszą parę kwiatkow z tej strony by się znalazło" takie texty mnie rozkladaja.... "lubie" takich co o sobie nie powiedza nic tylko uogolniaja jezdzac po kims "w ciemno"... no ale coz nie ma nawet co tego komentowac i ich dyskusji ... "Dzięki Speq. A co do wypowiedzi kolegi Zbika. Drogi kolego, po prostu to, że rozwalacie sprzęt to chyba nie jest oznaka zdrowego rozsądku. A Ragazzi to bynajmniej nie nazwa makaronu, nie wiem dlaczego tak sądzisz, widziałeś taki makaron gdzieś? A na waszej stronie i owszem, byłem i na najwyższym poziomie to ona nie jest. Nie twierdzę, że jestem jakimśs tam wielkim znawcą sprzętu itp., ale to co zrbiliście jest po prostu głupie." heh.... oj Mieciu jak mogles tak bestialsko zniszczyc ten sprzet :cry: no i jeszcze taka brzydka strone zrobiles.... to normanie zenada wiecie...... a tam powstrzymam sie. :roll: mi sie osobiscie test podobal :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Oj jaka brzydka strona! A jakie forum beznadziejne! A jakie bezsensowne crash testy robią! i sprzęt niszczą głupio! A fe! A fe! Mamoooooo! Jakoś mi się dziwnie wesoło zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 A wogóle mieciowi za tą przerzutke powinni dać BANA :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 A CO :!: Na ich czy na naszym forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Najlepiej na wszystkich :wink: i zablokować dostęp do kupna nowych części :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Kurde ale akcja była :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Oczywiście ze na naszym heheh tak zbeszcześcił przezutke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 27 Sierpnia 2004 Autor Root Admin Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 :oops: a chcialem dobrze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Mieciu czego się smucisz!!!!!!!!! już po sprawie. OLEJ TO I KONIEC :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Rób następne testy Może korba XTR? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Buhahaaaa może rower na kompletnym XTR wykorzystany do DH :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Do DH? To idealnie ten Scott co waży 7 kg :mrgreen: Ciekawe ile by ta rama wytrzymała :lol: Tylko kto by to testował :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gic Napisano 1 Września 2004 Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Po co tyle uderzeń, lepiej by było jedno porządne ...to byłby prawdziwy crash test i czy nie myślicie ze lepiej by wyglądała jakby była tak ładnie powyginana ..ale w całości ...a nie tak jak ta co wygląda jak by ja ktos rozkręcił :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 1 Września 2004 Udostępnij Napisano 1 Września 2004 czy nie myślicie ze lepiej by wyglądała jakby była tak ładnie powyginana .. crash test to crash test nie ma to tamto :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.