Skocz do zawartości

[crash test] Hardcorowy test SRAM 9.0 !

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

• Root Admin
Napisano

Dla znudzonych - polecam najświeższy test przerzutki 1999 SRAM 9.0 (w pełni sprawnej).

Wczoraj był robiony (02.08.2004) :twisted:

www.xc-zone.jgc.pl/index.php?page=crashtest1

Ostry materiał :mrgreen: :twisted:

Napisano

R.I.P "no coment"

powiem jedno - fajnie macie

Ale zabawa musiała być przednia :twisted: :twisted: :twisted:

Napisano

jak mogliście tak skatować biednego espa ? sam święty nie jestem, kiedys stx rc traktowaliśmy ze znajomymi płytą hodnikową, ale teraz już niemogę patrzeć jak się uśmierca z premedytacją działający sprzęt.

• Root Admin
Napisano

No ktoś mi wyśle składaka, to dopiero zrobimy crashtest... :mrgreen:

Na razie szukamy... może ktoś ma takiego zbędnego i chce się go pozbyć? (Musi jeździć i hamować! )

Mówię serio !

Gość BikerFG
Napisano

aha to dlatego szukales skladaka....... jak juz znajdziesz to sie nie przyznawaj wlascicielowi do czego go potrzebujesz :) jak cos wyczaje to dam znac, bo sam text "crashtest skladaka" juz brzmi niezle :)

Napisano
No ktoś mi wyśle składaka, to dopiero zrobimy crashtest...  :mrgreen:  

Na razie szukamy... może ktoś ma takiego zbędnego i chce się go pozbyć? (Musi jeździć i hamować! )

Mówię serio !

za późno się zgłosiłeś, już poszedł do żyda.... :)

Napisano

A jak będzie wyglądał crash test składaka i dlaczego musi mieć działające hamulce? :?:

Tzn ja bym zaczął od skakania na nim z hopek, ale wtedy to będzie crash test bikera :)

Napisano

A mogę wiedzieć w jakim celu zniszczyliście tą przerzutke? Jak się wam nudzi to walnijcie się w łeb tym młotkiem.

Gość BikerFG
Napisano
Jak to było w składakach? hamulce w wolnobiegu? :roll:  pewno chce napęd rozwalać :)

w skladakach to sie nazywalo torpedo

Napisano

Synek rosnie na obrońcę uciśnionych hahaha :lol: Nie wydaje Ci sie ze jak ktos ma przerzutke to moze ja testowac jak tylko zechce??? Pod warunkiem oczywiście że nie niszczy przyrody. Mieciu trochę zniszczył pniaka, ale go przykrył ładnie, więc właściwie to ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...