Jaca_Sopot Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregz22 Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Witam!! Czyli dzisiaj (sobota) o 12 przed "Olivką"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodnik88 Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Na to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 mi na razie to wygląda na deszcz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Dojechali do końca bez problemu? Jak dalej trasa wygląda, łatwiejsza/trudniejsza niż do Niedźwiednika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matmod Napisano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Dalej wydaje się trochę bardziej płasko, niż w części pierwszej. Co do problemów ma ktoś czarne szprychy Mavica na zbyciu (sztuk trzy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Dalej wydaje się trochę bardziej płasko, niż w części pierwszej. Co do problemów ma ktoś czarne szprychy Mavica na zbyciu (sztuk trzy) Aż tak szaleliście Pytaj albo na wysepce koło Galerii Bałtyckiej(50m od esc.pl), albo w Buga Sport na Kartuskiej(300m od skrzyżowania z Rakoczego). Wykosztujesz się, bo za sztukę chyba 14zł sobie liczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Pytanie do tych co znają, tamte tereny. Jak solidnie popada oraz w trakcie deszczu to da radę jechać czy robi się takie błoto, że rower trzeba pchać?! Jeśli już jest takie błoto nieumożliwiające jazdę, to czy są to spore odcinki np. po kilka km czy zaledwie kilku metrowe?! Zamierzamy z kolegą sobie pojeździć na skandii ale jeśli przez większość czasu będzie trzeba prowadzić brykę to zastanawiamy się czy jest w ogóle sens, bo rower jest do jeżdżenia a nie prowadzenia Wiem z własnego doświadczenia, np. rok temu w Kadynach tak solidnie popadało, że przez większość zawodów niestety z rowerem się prowadziliśmy, gdzie po godzinie czegoś takiego miałem już dosłownie dość wszystkiego. Zbrzydł mi cały wyścig, cała otoczka, nawet roweru nie chciało mi się czyścić itp. Natomiast w tym roku w Warszawie na Mazovii, pomimo deszczu jechało się cały czas (jeden kawałek, około 300m trza było prowadzić furę). Pomimo wody, błota na sobie i rowerze dojechałem zadowolony i dobrze wspominam cały wyścig. Stąd moje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motonita Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Trasa jest przejezdna nawet przy mocnym deszczu. Podłoże jest twarde a błoto płytkie. Koła i napęd sie nie zalepiają (podkreslam koła a nie opony). Błotniste odcinki zdarzają sie w dolinach długosci około 100m, ale i tak w większosci są to kałuże niz cięzkie błoto. Ogólnie warunki są bardzo przyjazne do jazdy nawet przy deszczu. (Ja trenuje tu z powodzeniem w zimie) Dla mnie osobiscie warunki do MTB w trójmiejskich lasach są jedne z lepszych w Polsce. Gorąco polecam i zapraszam do Gdańska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodnik88 Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Rzeczywiście zamiast maseczki błotnej na twarzy można mieć tylko kąpiel błotną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 witam, Mam pytanie odnosnie trasy. Czy jest duzo singli i jezeli tak to na ktorym km od startu sie zaczynaja. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motonita Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Single zaczynają sie na około 10km. Pamiętac jednak należy że ten maraton to kółka do wykręcenia odpowiednia dla mini 1 runa, medio 2 rundy, grand 3 rundy. Najwięcej miejsca do wyprzedzania jest własnie na 0-10km, ale na pozostałej trasie też go nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tops Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Prośba do tubylców o dobór gum. Czy przy obecnej pogodzie wystarczą Crossmarki, czy może trzeba (jak w Nałęczowie) hardkorowo startować z Nobby Nicami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 podbijam pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 IMO takie Crossmark-i wystarczą, no chyba, że w najbliższych 2dni mocno popada to się na co niektórych podjazdach się zrobi nieciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaras Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A może jest ktoś chętny na objazd trasy dziś koło 11-13? Pozdrawiam Czaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojto79 Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Witam! Czy oznakowana trase mozna objechac w sobote nie bedac zapisanym? Chcialbym wystartowac za rok a teraz zobaczyc konkretna trase. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toivlas Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 nie, wywalą Cie a rower zabiorą i zniszczą! pewnie że tak... kto Ci zabroni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojto79 Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ok! Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 wojto79 nie trac roku! Bedziesz zalowal. Pierwszy maraton pojedz na luzie. Ja pierwszy jechalem ubrany "po cywilnemu", radocha straszna. Polecam i nie warto czekac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregz22 Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A może ktoś ma ochotę objechać trasę w sobotę około godziny 11?? Jak coś to czekam Pod Olivką- wheeler 39 czerwono biały. Mam nadzieje, że zgłosi się ktoś kto zna trasę Pozrower!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TygryseX Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Naprawdę GF to 107km? Tak jak pisał Sławek? Czy raczej 94 według orgów? T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Z tego co wiem to będzie tyle co pisze org. Ucięli kilka fragmentów trasy. Oczywiście tych najfajniejszych, do tego dzisiejsza trasa XC woła o pomste do nieba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tops Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 No to jak na chwilę obecną z trasą? Miękko czy twardo, bo dalej nie wiem czy crossmarki czy też NN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Tops, na Twoim miejscu jechalbym na tym co masz aktualnie na kolach. Jak bedzie jutro nikt nie wie i okaze sie dopiero na trasie. Mysle, ze zarowno jedne jak i drugie opony dadza rade ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.