sebus008 Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam ostatnio spotkała mnie niemiła niespodzianka a mianowicie w moich mavicach aksium pękła obręcz w tylnym kole w miejscu łączenia, muszę wymienić obręcz, harfa woła sobie 180 za obręcz i 40 za serwis ( co jest bardzo dużymi pieniędzmi jak za obręcz i centrowanie). Czy jakiś człowiek dobrej woli z kartą stałego klienta pomoże mi załatwić rabacik, choćby te kilka procent. Z góry dziękuje za pomoc. sebastianw@xl.wp.pl gg: 4095141 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 20 Maja 2009 Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Czy dobrze mi się obiło o uszy, że któraś seria 2007 i 2008 Aksium miała wadę fabryczną i kółka były wymieniane? Sprawdź, a nóż się uda wymienić. Bark rachunku nie powinien mieć nic do rzeczy jeżeli chodzi o bezpieczeństwo użytkowania. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebus008 Napisano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 dzięki wielki za podpowiedz, na pewno to sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.