cusek Napisano 30 Maja 2009 Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 @lek A mnie kojarzysz? Czyżby to ze mną jechałeś na podjeździe? A potem gadaliśmy? Ja Unibike w żółtej kurtce potem w koszulce z authora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 30 Maja 2009 Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jak miło wiedzieć kto kryje sie za tymi pseudonimami forumowymi Siwyex proponuje troche pokory. Czas niewiele mówi. Nie wiesz jakie warunki były itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shovel Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 mi się podobala organizacja, dla mnie wyścig wyjątkowo pechowy - na starcie siadł licznik, po 10 km zerwałem łańcuch... 2 razy, najpierw normalnie na ogniwie, potem spinka poszła, a nie mając spinek i bawiąc się skuwaczem w błocie trochę czasu straciłem, no i tak jak jechałem tam obity z prawej strony i z wybitym palcem w prawej ręce, tak przyjechałem do kompletu obity z lewej strony (przejście asfalt/kostka) z opuchniętą kostką, no ale dojechałem.. 80 w mega, 1 okrążenie 1h02 drugie 0:37... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 @lek A mnie kojarzysz? Czyżby to ze mną jechałeś na podjeździe? A potem gadaliśmy? Ja Unibike w żółtej kurtce potem w koszulce z authora? Dokładnie z Tobą jechałem Pomimo sporej ilość km w nogach pognałem w dół wzdłóż wyciągu. Na końcu zjazdu był nawrót na czerwonej kostce i jakieś 10m przed nim było drzewo, prawie w nie wjechałem Gratuleje 3 miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 1 okrążenie 1h02 drugie 0:37... Skąd wiesz ile miałeś między czas? @lek a ja tobie wytrwałości;) MA KTOŚ JAKIEŚ FOTKI?? Ja znalazłem tu: http://picasaweb.google.pl/bikeforummember/MTBSilesiaCUP09# i na data sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Siwyex proponuje troche pokory. Fakt nie wiem jaki miałbym czas, ale widzę kto wygrał. Wygrała osoba, którą na zawodach XC czy maratonie objeźdzam, jeszcze jakieś pytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shovel Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 cusek: stoper, naciśnięcie go przy przejeżdżaniu linii mety nie stanowi większego problemu:) zresztą mam nadzieję że i tak międzyczasy będą podane na stronie organizatora, tak jak bylo w zeszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras76 Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Fakt nie wiem jaki miałbym czas, ale widzę kto wygrał. Wygrała osoba, którą na zawodach XC czy maratonie objeźdzam, jeszcze jakieś pytania? no comment... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 @up Dlaczego? Ja np. też widzę, że cusek zajął 3-cią pozycję [gratulacje ! ) i żałuję, że nie pojechałem bo ścigałem się z Nim w Orzeszu i walczył bym z nim:) ale gdybać sobie mogę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ciastkorz oj walczyłbyś najlepsze było to że mam te podium o 8 sek koleś 4 był o 8 sek gorszy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bros Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 tak z ciekawości tylko http://picasaweb.google.pl/bikeforummember...654432759059714 Wydaje mi się czy ten kask wygląda jakby miał zaraz spaść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 no comment... naprawdę nie rozumiem o co Wam chodzi...Na mega spokojnie pudło by dało się zrobić, na GIGA nie miałbym szans na pudło, jak widzę po wynikach to może w pierwszej 8-ce bym się znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 naprawdę nie rozumiem o co Wam chodzi...Na mega spokojnie pudło by dało się zrobić, na GIGA nie miałbym szans na pudło, jak widzę po wynikach to może w pierwszej 8-ce bym się znalazł. Chodzi o to, że nawet nie wystartowałeś, a cwaniakujesz, jakich to miejsc byś nie zajął, GDYBYŚ wystartował. Może Tobie wydaje się to normalne, ale - uwierz mi - ośmieszasz się tym ("virtual-racer")... Tak, jak Mamba napisała: więcej pokory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 a tam musicie od razu na Niego najeżdżać ? kilka razy widziałem siwego w akcji.. w prawdzie w tym roku jeszcze nie, ale moim zdaniem mógłby pojechać na miarę pudła na mega.. wyniki na BM pokazują, że jest w bdb dyspozycji.. ja jednak założyłem opony terenowe.. niestety pierwsze lepsze które chwyciłem w sobotę o 9 rano pod rękę.. czego efektem było driftowanie na 60% zakrętów, 1 gleba na agrafce.. po za tym pojechałem bez przedniego hamulca, jako że w trakcie transportu rower położyłem na boku.. i wiadomo. trasa naprawdę szkoda, że jednak nie zrobili toru, ani hołdy.. tego tam brakowało.. po wyścigu tam byłem i wcale tak źle nie było mokro/ślisko/brudno.. czyli to co MY lubimy najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 a tam musicie od razu na Niego najeżdżać ? kilka razy widziałem siwego w akcji.. w prawdzie w tym roku jeszcze nie, ale moim zdaniem mógłby pojechać na miarę pudła na mega.. wyniki na BM pokazują, że jest w bdb dyspozycji.. Ale to się wykazuje na trasie, a nie na forum. Wyobrażasz sobie wszystkich forumowych wycinaków zaczynających gdybać, jak by im poszło, jakby wystartowali? Poza tym nie najeżdżamy, tylko zwracamy uwagę. ja jednak założyłem opony terenowe.. niestety pierwsze lepsze które chwyciłem w sobotę o 9 rano pod rękę.. czego efektem było driftowanie na 60% zakrętów, 1 gleba na agrafce.. po za tym pojechałem bez przedniego hamulca, jako że w trakcie transportu rower położyłem na boku.. i wiadomo. Hm, to znaczy co mu się stało...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsychoticArchitect Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 ...Na mega spokojnie pudło by dało się zrobić, ... Trzeba było przyjść i zrobić a nie filozofować po fakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Koleś się ładnie spytał o wyniki po czym podziękował za ich udzielenie i wyraził tylko swoją opinię że mógł powalczyć o zwycięstwo na mega a tutaj taka afera... Zrozumiałbym, jeśli napisałby coś w stylu "dobrze, że nie pojechałem bo zawodnicy startujący byli słabi i lajtowo bym ich pojechał". A tak tego niestety nie rozumie. Siwego znam i On na pewno nie jest człowiekiem który wyznaje zasade "i'm the best, f**k the rest" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Każdy myśli co chce... Możecie sobie myśleć że tylko tak piszę, i jestem jak to ktoś wyżej napisał "forumowym wycinakiem" Mi to koło dupy lata co kto o mnie myśli, wyraziłem swoje zdanie że spokojnie mogłem być na pudle i tyle. Znam swoje możliwość i dobrze znam zawodnika który wygrał. Nie na jednych zawodach i nie w jednym sezonie się z nim ścigałem. BASTA! A jeśli ktoś dalej chce pisać kim to ja nie jestem, nie znając mnie, nie ma problemu żeby ustawić się na trening. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Każdy myśli co chce... Możecie sobie myśleć że tylko tak piszę, i jestem jak to ktoś wyżej napisał "forumowym wycinakiem" To jeszcze tylko gwoli sprostowania: "forumowy wycinak", wbrew temu czego się tutaj dopatrujesz, nie ma znaczenia negatywnego "Wycinak", to w znanym mi rozumieniu ktoś, kto do roweru podchodzi sportowo, a nie rekreacyjnie i generalnie "trenuje", a nie "wychodzi na rower" - przez co jeździ szybko i "wycina" amatorską konkurencję. "Forumowy" oznaczało, że tenże "wycinak" korzysta z tego forum. Parę osób zwróciło uwagę na zachowanie, jakie im się nie spodowało, a tu przeciwnicy podnieśli wrzawę, dopisując do tego "najeżdżanie" i przypinanie negatywnych metek Z mojej strony EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Mam pytanie do tych co jechali Giga, ile Wam wyszło kilometrów według licznika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Hm, to znaczy co mu się stało...? zapowietrzył się do tego stopnia, że gdy klamka była przy kierownicy, klocki ani nie drgneły ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 zapowietrzył się do tego stopnia, że gdy klamka była przy kierownicy, klocki ani nie drgneły ;/ Heh, to chyba czas odpowietrzyć i uzupełnić płyn? Normalnie zalane hamulce nie zapowietrzają się od kładzenia roweru na boku BTW jeśli masz szczelny układ, to pompowanie klamką chyba powinno przywrócić go przynajmniej tymczasowo do życia...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mabu Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 zawody fajne,ale jedna sprawa nieprzemyślana. Za 3 m-ce bagażnik rowerowy thule a za drugie jakies g... druciane opony o wadze 750g kazda! pozdrp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No ja taki otrzymałem;) I mam na sprzedaż jak ktoś chce to pw, nie długo pójdzie na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamzet33 Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 http://picasaweb.google.com/raksoteam/SILE...HORZOW20090530# http://picasaweb.google.com/Tadeusz2642/MTBSILESIACUP2009# http://picasaweb.google.com/B.Witwicki/WPKiWSilesiaCup09# a ja jestem tu, numer schowałem do tylnej kieszeni http://picasaweb.google.com/bikeforummembe...659829605509858 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.