omen Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam rowerzystów i ...zapraszam wszystkich chętnych do udziału w zawodach 30 maja o godz 10:00 w Parku Chorzowskim. To już trzecia edycja imprezy. Dystanse do wyboru: 18, 36 lub 54 km. Kategorie wiekowe dla kobiet 2, dla mężczyzn 4. Tradycyjnie indywidualny pomiar czasu tzn start zawodników co 30 sekund czyli tak zwana "czasówka". Dodatkowo w tym dniu odbędą się zawody dziecięce, Finał Akademickich Mistrzostw Śląska w MTB oraz Mistrzostwa Śląska pracowników oświaty. Przewidujemy wiele atrakcyjnych nagród zarówno dla zwycięzców jak i w loterii - w loterii do wylosowania m.in 10-dniowa wycieczka do Grecji (z hotelem, dojazdem i wyżywieniem) oraz 2 ramy rowerowe GT. Wpisowe wynosi 20 zł (logowanie przez internet i ołata przelewem), a w dniu zawodów 30 zł. Wszystkie szczegóły znajdziecie na stronie www.mtbcup.pl Dla tych , którzy się wahają polecam filmy i zdjęcia z poprzednich edycji (również na stronie). z rowerowym pozdrowieniem Tomek Wojtala Organizator Zawodów jako, że usunięto temat organizatora ja zakładam nowy;) ktoś się wybiera ? jeśli już to na jaki dystans? ja będę na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 mam dylemat pomiędzy tymi zawodami, a Enduro Trophy w Świeradowie, musze sie dobrze zastanowić co wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Może wpadnę na ten sredni dystans:) Nie jest 100% pewne bo następnego dnia tez mam zawody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 jako, że usunięto temat organizatora ja zakładam nowy;)ktoś się wybiera ? jeśli już to na jaki dystans? ja będę na 99% Właśnie, chyba ktoś ma jakis interes w tym, żeby usuwać temat o Silesii Ja się wybieram, dystans Giga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 nie, nie żaden interes tylko org źle nazwał temat i nie zrobił [] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 nie, nie żaden interes tylko org źle nazwał temat i nie zrobił [] To chyba po to są moderatorzy, żeby poprawić tytuł...kurde też jestem modem [autokacik] i takich kwiatków nie odwalam Ale zbaczamy z tematu Rok temu był straszny upał i startowałem około godziny 13 w największym skwarze 1 krążenie przed metą złapałem kapcia przed [bip] strażników na koniach Oby organizator lepiej zadbał w tym roku o zabezpieczenie trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja sie wybiorę Dystans 36 km bo trzeciego kółka nie chciałoby mi sie kręcić, za nudno. Żeby złapac gume w WPKiW to trzeba miec naprawdę pcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro Napisano 20 Maja 2009 Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 @lek nie marudź i tak byłeś lepszy ode mnie Szkoda tylko że trasa jest identyczna można było wprowadzić parę zmian ale to tylko taka kosmetyka Generalnie fajnie to jest zrobione i jeśli będę miał czas to wystartuje na pewno W tym roku fajne jest że najpierw startują najdłuższe dystanse więc chyba nie będziemy musieli czekać do 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jak pierwszych puszczają na Giga, to wreszcie nie będe musiał czekać na swoją kolej do 13-tej w upale Jutro Zdzieszowice, a za tydzień Silesia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Jutro Zdzieszowice, a za tydzień Silesia Hehe, mam ten sam plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neverBF Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Ja również sie wybieram, giga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Ja mega 3 koła to głupota jak dla mnie a jakie oponki zabieracie na ten asfalt?:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 24 Maja 2009 Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Mini:] Łapie się jeszcze do kategorii juniorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ja chyba na szosowych slickach pojade ewentualnie coś na przód nn włożę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Biorąc pod uwagę, że ma padać deszcz, to slicki mogą być nie do końca trafionym wyborem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja jade na semislickach Ciekawi mnie jaki to jasnowidz przepowiada deszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jasnowidze Onet i Interia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiill Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jedzie z was ktoś pociągiem? Mam na myśli ten wczesny dość pociąg co jest o 7.45 w Dąbrowie, w Katowicach będzie o 8.12, na miejscu w Chorzowie jest o 8.23. Też bym pojechał z tym że pewnie wybiorę się sam i nie bardzo wiem jak się dostać z PKP w Chorzowie do biura zawodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Sprawdzalnośc prognozy na onecie raczej minimalna. Kamill lepiej będzie ci chyba w Katowicach wysiąść. Do WPKiW łatwa doroga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiill Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 W sumie wysiadka w Katowicach chyba najbardziej korzystna, z mapką chyba jakoś dam radę, tak myślę chyba, że ktoś z was będzie po drodze w obrębie PKP Katowice w okolicach tej. godz. 8.12? poczekać oczywiście mogę w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 trzecia edycja. orientujecie się jak to wyglądało czasowo w zeszłych latach??? chcielibyśmy wpaść z kolegami ale mamy mało czasu. o której to sie może kończyć??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saucio Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Zależy czy macie ochotę czekać do końca, czyli do rozlosowania nagród wśród uczestników. Ostatnio skończyło się wszystko koło 15-16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Biorąc pod uwagę, że ma padać deszcz, to slicki mogą być nie do końca trafionym wyborem no chyba nie dobry, szczególnie ze już pada.. i ma padać przez 2 kolejne dni ;/ będziesz ? śrubeczke Ci w końcu przywiozę bo wyleciało mi to z głowy. sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No raczej będę, chyba że będzie bardzo lało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Udało mi sie byc dzis w parku. Po deszczu nie było żle choć na moich semi slickach na jednym podjeżdzie było slisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.