Skocz do zawartości

[czasówka] Silesia Cup Chorzów 30.05.09r

omen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam rowerzystów i ...

zapraszam wszystkich chętnych do udziału w zawodach 30 maja o godz 10:00 w Parku Chorzowskim.

To już trzecia edycja imprezy. Dystanse do wyboru: 18, 36 lub 54 km. Kategorie wiekowe dla kobiet 2, dla mężczyzn 4. Tradycyjnie indywidualny pomiar czasu tzn start zawodników co 30 sekund czyli tak zwana "czasówka".

Dodatkowo w tym dniu odbędą się zawody dziecięce, Finał Akademickich Mistrzostw Śląska w MTB oraz Mistrzostwa Śląska pracowników oświaty.

Przewidujemy wiele atrakcyjnych nagród zarówno dla zwycięzców jak i w loterii - w loterii do wylosowania m.in 10-dniowa wycieczka do Grecji (z hotelem, dojazdem i wyżywieniem) oraz 2 ramy rowerowe GT.

Wpisowe wynosi 20 zł (logowanie przez internet i ołata przelewem), a w dniu zawodów 30 zł.

Wszystkie szczegóły znajdziecie na stronie www.mtbcup.pl

Dla tych , którzy się wahają polecam filmy i zdjęcia z poprzednich edycji (również na stronie).

z rowerowym pozdrowieniem

Tomek Wojtala

Organizator Zawodów

jako, że usunięto temat organizatora ja zakładam nowy;)

ktoś się wybiera ?

jeśli już to na jaki dystans?

ja będę na 99% :)

jako, że usunięto temat organizatora ja zakładam nowy;)

ktoś się wybiera ?

jeśli już to na jaki dystans?

ja będę na 99% :)

Właśnie, chyba ktoś ma jakis interes w tym, żeby usuwać temat o Silesii :)

Ja się wybieram, dystans Giga :)

nie, nie żaden interes B)

tylko org źle nazwał temat i nie zrobił []

To chyba po to są moderatorzy, żeby poprawić tytuł...kurde też jestem modem [autokacik] i takich kwiatków nie odwalam :)

Ale zbaczamy z tematu :D

Rok temu był straszny upał i startowałem około godziny 13 w największym skwarze :D 1 krążenie przed metą złapałem kapcia przed [bip] strażników na koniach :D Oby organizator lepiej zadbał w tym roku o zabezpieczenie trasy :D

@lek nie marudź i tak byłeś lepszy ode mnie :P Szkoda tylko że trasa jest identyczna można było wprowadzić parę zmian ale to tylko taka kosmetyka :) Generalnie fajnie to jest zrobione i jeśli będę miał czas to wystartuje na pewno :) W tym roku fajne jest że najpierw startują najdłuższe dystanse więc chyba nie będziemy musieli czekać do 13 :)

Jedzie z was ktoś pociągiem? Mam na myśli ten wczesny dość pociąg co jest o 7.45 w Dąbrowie, w Katowicach będzie o 8.12, na miejscu w Chorzowie jest o 8.23. Też bym pojechał z tym że pewnie wybiorę się sam i nie bardzo wiem jak się dostać z PKP w Chorzowie do biura zawodów.

W sumie wysiadka w Katowicach chyba najbardziej korzystna, z mapką chyba jakoś dam radę, tak myślę :D chyba, że ktoś z was będzie po drodze w obrębie PKP Katowice w okolicach tej. godz. 8.12? poczekać oczywiście mogę w razie czego.

Biorąc pod uwagę, że ma padać deszcz, to slicki mogą być nie do końca trafionym wyborem :)

no chyba nie dobry, szczególnie ze już pada.. i ma padać przez 2 kolejne dni ;/

będziesz ? śrubeczke Ci w końcu przywiozę bo wyleciało mi to z głowy. sorki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...