luk107 Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Niedzielny wypadzik do sąsiadów. Metalowe "zabawki" po drodze. ~115km na początek sezonu. Gdyby komuś spodobały się tereny- atrakcje zapraszam na wspólną jazdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk107 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soliner Napisano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Widze ze nie zamkniety, chęci na wyjazd przeminely? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk107 Napisano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Wyjazd dawno wykonany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekO2 Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Bylem bylem, calkiem niedawno bo 1.07.10r. trasa: Tuchów - Gorlice - Konieczna - Zborov (SVK) - Svidnik (SVK) - Barwinek - Dukla - Jaslo - Biecz - Gromnik - Tuchow Ciekawa trasa, razem mi wyszlo 223 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartynsky Napisano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Co prawda jeżdżę dopiero drugi sezon, ale mogę się pochwalić. Trasę Krosno-Barwinek-Krosno pokonałem w około 3h (90km) na rowerze górskim (średnia ponad 27km/h). W przyszłym tygodniu prawdopodobnie będę miał już elegancką szosówkę i planuję jakiś grubszy wypad, niekoniecznie sam... Interesuje mnie Krosno-Solina (180km w obie strony) ewentualnie nocleg i kilka wycieczek maksymalnie 100km po tamtych terenach na drugi dzień + powrót. W grę wchodzi też Słowacja, ale musiałbym mieć ze sobą kogoś, kto zna trasę poza granicą, ja już nie odwiedzałem sąsiadów z 3 lata. Mam 17 lat i myślę, że byłbym w stanie pokonać dystans ~200km w dzień przy średniej ~28km/h na nowej szosówce, a jeśli masz sarkastyczne poczucie humoru, to bez problemu się dogadamy GG: 7544763 Mail: bartynsky@gmail.com Najlepiej do końca wakacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.