Bazz93 Napisano 18 Maja 2009 Napisano 18 Maja 2009 Witam Co sądzicie żeby zrobić zlot rowerowy w wlkp ;] w Kaliszu ;] w jednym z najstarszych miast w polsce.Umówili byśmy się na konkretną date i miejsce i można by było trochę pozwiedzać na 2 kólkach a przy okazji spotkać się ;] Pozdrawiam
PMichalak Napisano 22 Maja 2009 Napisano 22 Maja 2009 Z całej wielkopolski ludzi będzie trudno zebrać, ale kilku chętnych może być. Ja jestem raczej chętny.
Bazz93 Napisano 24 Maja 2009 Autor Napisano 24 Maja 2009 Ja od siebie z KW z 10 osób moge zabrac + ja ;] to juz minimalna liczba nas jest ;] Jeszcze reszte i mozna cos robic ;] a slyszal ktos cos moze o piatkowym planie na zlot rowerow w kaliszu pod carrefourem ? Bo dzisiaj babcia mi os mowila ze kolezanka jej sie wybiera xD
PMichalak Napisano 25 Maja 2009 Napisano 25 Maja 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/Masa_Krytyczna "pod papieżem" w każdy ostatni piątek.
Bazz93 Napisano 26 Maja 2009 Autor Napisano 26 Maja 2009 A ma ktoś jakieś foty tego albo film ale z Kalisza ? p.s Dużo jest osób i jakimi ulicami jedziemY ??
marius Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Mnie ostatnio na masie nie było. Albo czas, albo pogoda nie pozwala (ostatnio to drugie). Ale jeszcze znajdą się ludzie na mase
tobiasz Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 szczegolnie, ze z tego co wiem, to may w kaliszu nie ma
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.