methoes Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Przeglądałem ostatnio allegro i sklepy internetowe w poszukiwaniu koszulek termoaktywnych. Szukałem czegoś na studencką kieszeń, a za razem czegoś niezłej jakości. Udało mi się znaleźć kilka pozycji ale zdecydowałem się na koszulkę termoaktywną firmy STOOR. Estetycznie to wszystko wyglądało na zdjęciu, cena 36zł...no i kupiłem. Po otworzeniu paczki wszystko tak jak na zdjęciach. Koszulka miała (ma zresztą bo służy mi ciągle ) mocne szwy, była naprawdę lekka. Wygląd wyglądem ale chodzi o to jak będzie się w niej jeździć. Okazała się być naprawdę super. Za takie pieniądze komfort jazdy ekstra ! Nie wiem czy można oczekiwać czegoś więcej. Więc brać bikerska polecam firmę STOOR serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Również posiadam tą koszulkę i również polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadi90 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 metheos - jaką masz dokładniej tą koszulkę bo też się zastanawiam nad tą koszulką, bodajże za 57 jest z kieszeniami z tyłu i z suwakiem pod szyją. No i rozmiar jaki masz i jakie są gabaryty bo przez neta chce kupić i nie wiem czy L-ka będzie dobra. Mam 183 wzrostu i 79-80 wagi, w klatce ok 95-97. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PMichalak Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Metheos ma pewnie wszystkie możliwe - ma jakieś związki ze sprzedawcą na Allegro, bo wszystkie jego posty to czysta reklama. Sorry za OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadi90 Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 widziałem te posty, aż ciężko ich nie znaleźć , ale może się coś dowiem o koszulkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.