d3vil Napisano 18 Maja 2009 Napisano 18 Maja 2009 Stoję przed dylematem kupić tani amortyzator (mój RST Aerosa wyzionął ducha) jak Suntour XCR LO czy kupić widelec sztywny ? Docelowo zamierzam się przesiąść na Rebe (kwestia pół roku), a do tego czasu coś mi musi koło trzymać . Jeżdżę XC, raczej ostro i ważę 90 kg. Jakie są wasze opinie ?
pawel1315 Napisano 18 Maja 2009 Napisano 18 Maja 2009 Lepiej kupić XCR Lo Mój kolega go ma i bardzo sobie chwali. Waż y koło 100 kg i amora ma już 2 lata. Nic z ni nie robi (nie smaruje) a chodzi gładziutko. Według mnie fajny amor, na pewno lepszy od sztywniaka
Sarbin13 Napisano 18 Maja 2009 Napisano 18 Maja 2009 Nie wazne czy miekki czy taki sobie, ale zawsze wieksza wygoda z amortyzatorem..
Ecia Napisano 18 Maja 2009 Napisano 18 Maja 2009 http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...&hl=widelec - miłej lektury tudzież słusznej decyzji życzę . A następnym razem skorzystaj z wyszukiwarki przed założeniem tematu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.