ciman Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 http://bajkszop.com Ceny bardzo fajne - zamierzam składać u nich rower. Czy ktoś miał jakieś pozytywne/negatywne doświadczenia z nimi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 możesz podać przykład fajnych cen, bo to co zobaczyłem to normalne ceny sklepowe? Są tańsze sklepy, np przerzutka XT Shadow jest za 216zł, a ja znalazłem za 165zł. Manetki XT M770 304zł, w necie są od 259zł, itd. Co co sklepu, to nie mam opinii, nie kupowałem u nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciman Napisano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Rama Accent Shannon, piasty Deore, kaseta Alivio... Koszty wysyłki i możliwość zrobienia zakupów w jednym sklepie też się liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mico102 Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Często bywam osobiście w tym sklepie i nie narzekam. Jeden z lepszych sklepów w okolicy. Zastrzeżeń nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kezcuzj Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ja kupowałem i nich, tyle, że na alledrogo. Szybki kontakt (nawet w niedziele mi na maile odpowiadali ), miła obsługa... Doświadczenia? Jak najbardziej pozytywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.