Jasiek7557 Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Nie polecam tego sklepu przynajmniej z allegro,wyslali mi nowy rower kross A2 z wadliwymi przerzutkami oraz lekko scentrowanym kolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubezero Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Nie polecam tego sklepu przynajmniej z allegro,wyslali mi nowy rower kross A2 z wadliwymi przerzutkami oraz lekko scentrowanym kolem. To ja z kontropinią. Po krótce, firma sprzedaje z tego co widze na 3 sposoby: 1.hurtownia i przy niej sklep www 2.sklep internetowy 3.allegro Ja swojego Levela A2 kupiłem w hurtowni bo było najtaniej (1199, w sklepie za 1249, na allegro za 1299) Przyszedł na drugi dzień po telefonie z potwierdzeniem. W przeciwieństwie do Ciebie, u mnie wszystko wydaje sie sprawne po kilkunastu przejechanych kilometrach. Koła minimalnie scentrowane, przerzutki słabo ustawione. Nie wiem jak jest w innych sklepach internetowych, nie spodziewałem sie cudów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek7557 Napisano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Wszystko wporzadku jest nie liczac lekko scentrowanego kola przerzutki poprostu wyregulowal mi kolegai chodza jak marzenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.