Skocz do zawartości

[rower]Ns core 3 2009 do fr

Praz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc !

Chcialbym kupic rower do fr sztywniaka do 3000polskichzlotych . i mysle ze ns core 3 2009 bedzie odpowiedni lecz martwie sie amortyzatorem przednim i piasta,

lub czy moze szukac ns core 2 z 2008 ( czy wogole mozna jeszcze go znalezc ) lub moze inne propozycje ;) rower ma sluzyc do zjazdow i skokow (amatorsko dopiero zaczynam swoja przygode z rowerami )

Pozdro i zgory dzieki za odpowiedzi .

Napisano

Z jednej strony jeśli dopiero zaczynasz przygodę z rowerem to jak nakbardziej da radę core 3, ale zwykła oś z przodu nijak ma się do fr, a razem z tym amor o nieco innym przeznaczeniu.

Modele z 2008 raczej już cięzko znaleźć, chyba, ze wypłynie jakiś na allegro.

Albo poczekaj i dozbieraj kasę na core'a 2.

Napisano

tez myslalem o tym zeby przejsc sie do babci i dziadka :) a norco sasquatch ? a ns core 2 2008 to tylko uzywany mozna dostac ?

i kwestia ramy do ns core to rozmiar m(15,5) ? mam 170cm ale mam 14 lat i rosne :) jakies tam doswiadczenie mam bo jezdzilem na kumpla rowerze :P

a moze zlozyc czy drozej wyjdzie ?

Napisano

Ale ta aukcja jest zakończona (pon 16 mar 2009 11:45:13 CET) także 2 miesiace temu.

Nie wiem jakie są różnice między modelem 08 i 09 po za amorem, bo nie porównywałem wnikliwie specyfikacji, gdyż nie interesuje mnie to.

Składanie się nie opłaca w ogóle. Sam frameset to już koło 2500-3000.

Rozmiar ramy myślę, że będzie odpowiedni, tymbardziej, że do fr wyższe ramy cięzko znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...