Skocz do zawartości

[siodełko] Jakie siodełko do 200 zł?

Xynox

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam zamiar kupić siodełko do 2 stów, jednak nie wiem jakie byłoby dla mnie dobre i które wybrać. Waga nie ma dla mnie większego znaczenia. Jednak lepiej byłoby mieć lekkie siodełko :) Mój wybór wstępny to Selle Italia Shiver. Ma ktoś doświadczenia z tym siodełkiem? Czy stosunek cena-jakość jest na zadowalającym poziomie? Jeśli jest to kiepskie siodełko to proszę o podanie innych. Pozdrawiam:)

Napisano

A jak jest z tym C2? <_< Wygodne? Posiadasz może? Jeśli tak to opisz jak się jeździ i w ogóle ;)

Napisano

Stało się - zamówiłem Selle Italia Shiver, normalne, nie Gel Flow :down: Za kilka dni powinna dojść paczka :D

Napisano

Ja ostatnio kupilem Pro Condor TransAm w miejsce skasowanego SLR. Ksztalt podobny, cena znacznie nizsza, waga mimo deklarowanej 210g - 194g. Tak ze same pozytywy. Na razie po dwoch maratonach ok, ksztalt dosc podobny do SLR, ale lepiej sie podjezdza, bo ma bardziej zagiety czubek i latwiej przeniesc ciezar do przodu. Ogolnie wydaje mi sie wygodniejsze, moze to przez dziure, bo twardosc podobna.

http://www.centrumrowerowe.pl/07403105114/...0g/Produkt.aspx

Napisano

Ok, wczoraj doszło siodełko, jeździ się fajnie, nie zauważyłem żadnych wad :) W rl prezentuje się naprawdę super, bez porównania ze zdjęciami z neta. Wczorajsze zdjęcia, ponieważ już dzisiaj nie chciało mi się robić ;)

post-112629-1242903868_thumb.jpg post-112629-1242903842_thumb.jpg post-112629-1242903970_thumb.jpg

Napisano

Jak już ci się zachce, to walnij fotkę całego roweru. Jestem ciekawy, jak się prezentuje w całości :). Miałem je kiedyś w planach, ale wybrałem Spoona.

Napisano

Niestety nie ważyłem, nie miałem okazji, bo nie mam takiej wagi elektronicznej, jednak waga na pewno będzie lekko większa niż to 250g wg. producenta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...