Xynox Napisano 16 Maja 2009 Napisano 16 Maja 2009 Witam. Mam zamiar kupić siodełko do 2 stów, jednak nie wiem jakie byłoby dla mnie dobre i które wybrać. Waga nie ma dla mnie większego znaczenia. Jednak lepiej byłoby mieć lekkie siodełko Mój wybór wstępny to Selle Italia Shiver. Ma ktoś doświadczenia z tym siodełkiem? Czy stosunek cena-jakość jest na zadowalającym poziomie? Jeśli jest to kiepskie siodełko to proszę o podanie innych. Pozdrawiam:)
Xynox Napisano 16 Maja 2009 Autor Napisano 16 Maja 2009 A jak jest z tym C2? Wygodne? Posiadasz może? Jeśli tak to opisz jak się jeździ i w ogóle
lajtspid Napisano 16 Maja 2009 Napisano 16 Maja 2009 SLRa sprzedałem tak samo szybko jak i kupiłem. 2 razy oparłem lekko o ścianę i skóra już była wytarta.
Xynox Napisano 18 Maja 2009 Autor Napisano 18 Maja 2009 Stało się - zamówiłem Selle Italia Shiver, normalne, nie Gel Flow Za kilka dni powinna dojść paczka
premier2 Napisano 18 Maja 2009 Napisano 18 Maja 2009 to walnij fotkę, jak się prezentuje na żywo i napisz, jak się jeździ.
Klosiu Napisano 18 Maja 2009 Napisano 18 Maja 2009 Ja ostatnio kupilem Pro Condor TransAm w miejsce skasowanego SLR. Ksztalt podobny, cena znacznie nizsza, waga mimo deklarowanej 210g - 194g. Tak ze same pozytywy. Na razie po dwoch maratonach ok, ksztalt dosc podobny do SLR, ale lepiej sie podjezdza, bo ma bardziej zagiety czubek i latwiej przeniesc ciezar do przodu. Ogolnie wydaje mi sie wygodniejsze, moze to przez dziure, bo twardosc podobna. http://www.centrumrowerowe.pl/07403105114/...0g/Produkt.aspx
Xynox Napisano 21 Maja 2009 Autor Napisano 21 Maja 2009 Ok, wczoraj doszło siodełko, jeździ się fajnie, nie zauważyłem żadnych wad W rl prezentuje się naprawdę super, bez porównania ze zdjęciami z neta. Wczorajsze zdjęcia, ponieważ już dzisiaj nie chciało mi się robić
premier2 Napisano 21 Maja 2009 Napisano 21 Maja 2009 Jak już ci się zachce, to walnij fotkę całego roweru. Jestem ciekawy, jak się prezentuje w całości . Miałem je kiedyś w planach, ale wybrałem Spoona.
Xynox Napisano 21 Maja 2009 Autor Napisano 21 Maja 2009 Niestety nie ważyłem, nie miałem okazji, bo nie mam takiej wagi elektronicznej, jednak waga na pewno będzie lekko większa niż to 250g wg. producenta
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.