ziomek8000 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Niedawno potrzebowałem klucza do konusów , więc trzeba było go kupić . Kupiłem jeden klucz taki jak na załączonym obrazku za 20 zł w olimpicu (na allegro jak sprawdziłem później to kosztuje 14.50 za 2 klucze!) Otóż klucz jak później przetestowałem okazał się beznadziejny , zacząłem odkręcać konusa ale klucz zaczął mi się wyginać w ręce , po 2 próbach odkręcenia zorientowałem się ze już jest trochę zjeżdżony , wziąłem więc stary gówniany klucz który mój ojciec dostał w komplecie ze swoim flamingiem i... bez problemu odkręciłem . Jednym słowem nie polecam tego klucza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Park-Tool za 19,90 rozwiązal by sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek8000 Napisano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 No widzisz bo ten o którym Ty mówisz jest ze stali a to po prostu zwykła blacha była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsman Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 dlatego leiej nie oszczędzać i kupić raz a porządne niech ten test będzie pewną przestrogą dla chcących oszczędzić. czasem taniej jest kupić drożej pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi