Jarger Napisano 15 Maja 2009 Napisano 15 Maja 2009 witam, otóż nie wiem który amortyztor wybrać :/ Rock Shox Psylo XC ma kolega do sprzedania za 800zł (potarguje się jeszcze) ogólnie bardzo mało go katował, tylko do jazdy po mieście (bez żadncyh skoków itd.) przez jeden sezon Rock Shox Recon U-Turn 351 kupiłbym na allegro za 950 zł który wziąć?
bodziekk Napisano 15 Maja 2009 Napisano 15 Maja 2009 Oczywiście Recona. Sztywniejszy, z lepszym systemem tłumienia i ogólnie dużo nowocześniejszy.
dervan Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 Podłącze się do tematu: RS Psylo już nie jest produkowany, tak? Ile to coś ma w końcu w ogóle skoku (sprzedawca nie jest pod tym względem zbyt kompetentny...)? I czy opłaca się go brać za jakieś 300 zł, w alternatywie za XCR'a ;P
Schwefel Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 Oj już dawno temu zakończyli produkcję. Skoku to ma teoretycznie 80-125mm ale w praktyce maks to 118mm, oczywiście mówię o wersji XC U-turn. Za 300zł to jak najbardziej warto o ile nie jest zbytnio zajechany, choć nawet zajechany powinien lepiej pracować niż nowy XCR
carolewicz Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 Kosmiczne pieniądze chce twój klega za tego Psylo Myślę że za 350 zł to max nawet jak nie był katowany. Jeżeli chcesz coś nowszego i porządniejszego to oczywiście Recon, a jak chcesz po prostu mieć niezłego amorka to śmiało możesz brać tego Psylo, tylko nie za 800 zł
Spider Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 Za tego Psylacza cena max to powinna być 400zł. Tyle ja dałem za Psylo . Nie sugeruj się ceną nowego, bo była wysoka...jednak, tak jak koledzy pisali powyżej. Psylo to starsza konstrukcja pod każdym względem. Kup Recona, nie będziesz żałował.
dervan Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 Jadnak Recon przekracza o 120 zł mój maksymalny budżet ;/ A istnieje wersja psylo bez u-turn?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.