agenciara Napisano 15 Maja 2009 Napisano 15 Maja 2009 Witajcie Mam pewne zadanie, odpicowac waganta "na grzyby" Dużo już zrobiłam, został jeszcze łańcuch, który rozkułam do umycia. Pin gdzieś zaposiałam więc postanowiłam kupić spinkę. ale ona nieco różni się od mojej Jak ją zapiąć? Ścisnąc oba piny? Jesli tak to czym? :> Temat niczym pamiętna żmija, ale liczę że macie wprawę w tym, a nie chce niczego urwać hehehe z góry dzięki za pomoc
MarcinGoluch Napisano 15 Maja 2009 Napisano 15 Maja 2009 Ahoy! Jakiś czas temu nabyłem podobną spinkę. Używanie jej jednak dostarcza sporo emocji i konieczności użycia siły. Łańcuch musisz po prostu dogiąć w kierunku gdzie masz blaszkę bez pinów. Niby ułamek mm ale piny zbliza się ku sobie na tyle żeby wskoczyły w otwory w blaszce. Pozdrawiam! Marcin
Xanagaz Napisano 15 Maja 2009 Napisano 15 Maja 2009 Ewentualnie można kupić łańcuch na 9tkę i rozkoszować się spinką Srama ;]
lukaszs Napisano 15 Maja 2009 Napisano 15 Maja 2009 jak to sie mówi bez młota to nie robota polecam Srama lekko łatwo i przyjemnie 5latek da rade.
premier2 Napisano 15 Maja 2009 Napisano 15 Maja 2009 Na na łańcuchy pod 7 i 8sp pasują chyba te same spinki, np KMC lub Accent. Kompletny łańcuch ze spinką można dostać za ok 25zł(Accent). A tą spinkę to tak, jak wyżej napisano. Tylko potem ciężko zdjąć
agenciara Napisano 16 Maja 2009 Autor Napisano 16 Maja 2009 Dzięki Pancerna spinka do pancernego roweru hehe czyli ales good
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.