rafalek940 Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam dzis po 2000 km przejechanym na tym amorku zobaczyłem ze mam na goleniach minimalne luzy ale wyczuwalne nie wiem do czego to moze doprowadzic i jak mam temu zapobiec prosze o pomoc w razie jakis obszerniejszych inf prosze napisac podrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Który to rocznik i jaka wersja {model i skok}, pytam z ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 2008 100mm i TPC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jeżeli masz na gwarancji to próbuj, jeżeli nie to albo wymiana tuleji ślizgowych albo uszczelek albo obie na raz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 A widelcami Manitou tak to już jest, że w każdej chwili może coś wyskoczyć (wiem coś o tym) , jeśli kupowałeś z polską gwarancją, to masz 2 lata , więc wyślij do serwisu , niestety teraz sezon, a Wigwam trochę ściemnia , dlatego można dłuuugo poczekać na naprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 15 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Koledzy z sklepu rowerowego powiedzieli ze to luzy roboczy i nic juz sie z nim nie powinno dziac ale powiedzmy nie dam go teraz do serwisu a np w Listopadzie to nic z nim nie powinno sie stac ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Maja 2009 Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Raczej nie powinno, poprostu zwracaj na niego baczniejszą uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 15 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 czyli mowisz ze moge tak do Listopada spokojnie jezdzic a pozniej wewntualnie oddac go na gwarancji by to zrobili ?? bo skoro mowia ze sie nic nie powinno dzic to git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 15 Maja 2009 Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 "Małe luzy" nie podlegają gwarancji ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.