creative1989 Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Jak każdy wie, przed napisaniem kolejnego postu trzeba czekać całe 120sekund. Fajnie by było jakby to było zmienione w trochę inny sposób Dla użytkowników: powyżej 500postów odstęp był rzędu kilku sekund powyżej 250postów odstęp był rzędu np. 30 sekund powyżej 50postów odstęp był rzędu np. 120sekund do 50 postów odstęp był rzędu 300sekund Wiadomo, że trafiają się trolle i to dosyć często pisząc kilka tematów, postów dot. komun**tycznych rz**ów admi**stracji etc. a stali użytkownicy z większą ilością postów, raczej nie będą tak spamować. IMHO mnie ten odstęp 120sekund trochę irytuje- wrzucam na pasek kilka tematów i odpowiadam po kolei(nie do końca właśnie)... Co administracja na to, jest takie coś możliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 13 Maja 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 dobry pomysł. W pewny stopniu właśnie wprowadziłem coś takiego, jednak nie wiem jak to zadziała w praktyce ze starymi użytkownikami. Czas pokaże, a idea dobra powiem Ci, że działa świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 To dokładnie jakie zmiany i dla jakich użytkowników wprowadziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 13 Maja 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 jakbym Ci powiedział, to musiałbym Cię zabić ;)... a tak na serio, to Ciebie limit juz nie dotyczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 jakbym Ci powiedział, to musiałbym Cię zabić ;)...a tak na serio, to Ciebie limit juz nie dotyczy. już Po południu jeszcze miałem ten problem, teraz mogę dwa pod rząd pisać świetnie, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Też miałem częsty problem z pisaniem postów pod rząd, dziękuję że ktoś wreszcie o tym pomyślał. Rozumiem, że mnie ten limit też nie obowiązuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 14 Maja 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 powyżej 50 postów nie, także nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Brawo Mieciu! Usprawni to działanie Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 14 Maja 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 podziękujcie creative1989 za prosty i skuteczny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.