Edivaren Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam. Nowy sezon już w pełni, więc i nowy sprzęt by się przydał. Budżet wynosi ~3000 złotych. Jeżdżę amatorsko najczęściej po szutrze i ubitych trasach, ale wymagania względem mojego obecnego sprzętu nieco mi wzrosły. Zapoznałem się z ofertami wielu firm i na razie najlepszą propozycją wydaje się być Unibike Expert. Jak Waszym zdaniem prezentuje się ten model? Czy w tej cenie można dostać coś lepszego? Rozważałem ten najnowszego Cube Acid (od dawna kocham się w malowaniu ich ram), ale komponenty nieco mniej ciekawe. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Miłej lektury: http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...7&hl=expert - a następnym razem pamiętaj o wyszukiwarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.