canar Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 maltan, nie zrozumiałeś chyba:) albo ja nie rozumiem Ciebie:) Musisz rozkuc lancuch tylko jeden jedyny raz, wybic jedno cale ogniwo-czyli dwa sworznie i zamiast tego ogniwa wkladasz spinke, ktora sciaga sie palcami jakies 3 sekundy! Taka wsuwka:)
Martinii Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Gdy zalozysz spinke nie trzeba juz skuwac lancucha. Za spinka lancuch rozpina sie w dloniach.
maltan Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Aaaa już czaje canar spinka to takie ogniwo wielokrotnego użytku z jej pomocą spinasz i rozpinasz łańcuch ile razy chcesz samymi palcami tylko za pierwszym razem, wiadomo, trzeba sięj akoś przebić to już wszystko wiem i przy najbliższej okazji zakupie ją sobie. Dzięki !
pawel1315 Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Dzisiaj czyściłem łańcuch i po tym co zobaczyłem, wiem że maszynka nie dała by sobie z tym rady Po 5 shake'ach benzyna była dalej czarna
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.