rzepkok Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 witam, poszukuję licznika, który wyświetla aktualną godzinę na głównym ekranie podczas jazdy (nie chodzi mi o to, że zawsze można nacisnąć i przejść np. do opcji "total" itp.) ważne jest, żeby normalnie w ustawieniu "trip" gdzieś np. w rogu stale wyświetlana była aktualna godzina nie zależy mi na kosmicznej ilości funkcji i cena też nie jest istotna najlepiej gdyby był zwykły tzn. przewodowy jeśli wiecie o czymś takim lub sami używacie to proszę o pomoc
AleXander Napisano 14 Maja 2009 Napisano 14 Maja 2009 Na Allegro jest pełno takich wynalazków "no name", może któryś spełni Twoje oczekiwania.
wybor9 Napisano 28 Maja 2009 Napisano 28 Maja 2009 Ja używam licznika firmy VDO model C3, który wyświetla godzine w lewym górnym rogu. Posiada 18 funkcji jest przewodowy, polskie menu i jestem z niego zadowolony. Kosztował około 100 zł. Kupiłem go w sklepie rowerowym. Na allegro raczej trudno dostępny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.