grzegorz1974paszek Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 Fotki http://picasaweb.google.pl/MorneMeoi/Zdzie...111417032785890
@lek Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 @lek, to Ty mnie zagadałeś jeszcze na starcie? Tak mi się zdaje, zobaczyłem Twoją naklejkę XC Zone minutę przed startem A co do tego bajka co się przewrócił na Twój rower, to chyba szkód nie narobił
Maru Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 mnie też się podobało. myślałem, że będzie bardziej płasko, a tutaj wyszło 1000 m przewyższeń. szkoda, że przed startem nie ma na stronie profili. sama mapka nic nie wnosi.
jonnym Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 noo super maraton- moj pierwszy i nie ostatni.Przejechalem na lajcie ale nastepny juz sie z wami poscigam.A co do przewyzszen to by sie przydalo cos takiego.rano jak jechalem do Zdzieszowic to nie myslalem ze tu takie gorki sa. a takie korki to na kazdym maratonie sa?
Rychlapl Napisano 25 Maja 2009 Napisano 25 Maja 2009 Korki zawsze są, ale tutaj przynajmniej był od razu podjazd dosyć długi który to troszkę rozciągnął
Vagrant Napisano 25 Maja 2009 Napisano 25 Maja 2009 Mi też się podobało, maraton super! Organizatorzy się spisali na medal! W zeszłym roku też planowałem przyjechać, tyle że..... zaspałem na pociąg W tym roku transport był załatwiony i nie było żadnych problemów. Trasa nie za trudna, w sam raz. Koło amfiteatru pilnowałem się by zjazd wziąć z lewej; niestety wielu tam gnało i pozostały kamienne schody. Na jednym dość mocno się wybiłem (niepotrzebnie) i prawie bym glebę zaliczył Na drugiej pętli było pewniej i moim zdaniem łatwiej, gdyż błotko które było w lesie zostało już "ujeżdżone" i nie rzucało tak rowerem. A przy pierwszej pętli rzucało tyłem jak diabli. Pogoda niezła poza wiatrem na otwartej przestrzeni - jak się jechało wzdłuż autostrady i mocniej dmuchnęło to się odechciewało pedałować. Nie ma co tamto - za rok też tu będę A w kwestii zdjęć zapraszam do galerii: część 1 część 2
Wooyek Napisano 27 Maja 2009 Napisano 27 Maja 2009 Są już zdjęcia na FotoMaraton.pl: http://www.fotomaraton.pl/event.php?Lang=P...amp;ToFind=%23P
bartoszmtb Napisano 27 Maja 2009 Napisano 27 Maja 2009 a propo zawodów w zdzieszowicach gdzie mozna znalezc zgubione zeczy??:> zgubiłem dobra rekawice;////
Sixer Napisano 27 Maja 2009 Napisano 27 Maja 2009 Najlepiej zapytać na forum bikemaratonu, albo na następnej edycji zapytać w biurze, choć raczej wątpie,żeby je mieli..
Drozdzu5 Napisano 28 Maja 2009 Autor Napisano 28 Maja 2009 Ktoś się orientuje czy będą fotki z maratonu w Zdzieszowicach na stronach Magazynu Rowerowego? Z dwóch poprzednich edycji były, a teraz jeszcze nie ma. :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.