Skocz do zawartości

[maraton] Fujifilm Bike Maraton Zdzieszowice 23.05.2009r.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
@lek, to Ty mnie zagadałeś jeszcze na starcie?

Tak mi się zdaje, zobaczyłem Twoją naklejkę XC Zone minutę przed startem :sick:

A co do tego bajka co się przewrócił na Twój rower, to chyba szkód nie narobił :D

Napisano

mnie też się podobało. myślałem, że będzie bardziej płasko, a tutaj wyszło 1000 m przewyższeń. szkoda, że przed startem nie ma na stronie profili. sama mapka nic nie wnosi.

Napisano

noo super maraton- moj pierwszy i nie ostatni.Przejechalem na lajcie ale nastepny juz sie z wami poscigam.A co do przewyzszen to by sie przydalo cos takiego.rano jak jechalem do Zdzieszowic to nie myslalem ze tu takie gorki sa. a takie korki to na kazdym maratonie sa?

Napisano

Mi też się podobało, maraton super! Organizatorzy się spisali na medal! :P

W zeszłym roku też planowałem przyjechać, tyle że..... zaspałem na pociąg ;)

W tym roku transport był załatwiony i nie było żadnych problemów.

Trasa nie za trudna, w sam raz. Koło amfiteatru pilnowałem się by zjazd wziąć z lewej; niestety wielu tam gnało i pozostały kamienne schody. Na jednym dość mocno się wybiłem (niepotrzebnie) i prawie bym glebę zaliczył ;)

Na drugiej pętli było pewniej i moim zdaniem łatwiej, gdyż błotko które było w lesie zostało już "ujeżdżone" i nie rzucało tak rowerem. A przy pierwszej pętli rzucało tyłem jak diabli.

Pogoda niezła poza wiatrem na otwartej przestrzeni - jak się jechało wzdłuż autostrady i mocniej dmuchnęło to się odechciewało pedałować.

Nie ma co tamto - za rok też tu będę :D

A w kwestii zdjęć zapraszam do galerii:

część 1

część 2

Napisano

Najlepiej zapytać na forum bikemaratonu, albo na następnej edycji zapytać w biurze, choć raczej wątpie,żeby je mieli..

Napisano

Ktoś się orientuje czy będą fotki z maratonu w Zdzieszowicach na stronach Magazynu Rowerowego? Z dwóch poprzednich edycji były, a teraz jeszcze nie ma. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...