Skocz do zawartości

[maraton] Fujifilm Bike Maraton Zdzieszowice 23.05.2009r.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BarteX88
Napisano

I ja będę, jak zwykle mega. Też zastanawiam się nad oponkami, hmmm.

Napisano

Oglądałem właśnie pogodę, w piątek ma ostro padać, więc semislick to bardzo duże ryzyko gleby :D

Ja jade na Crossmark-ach, oponki przetestowane w każdych warunkach (śnieg, błoto, kamienie, piach, asfalt itd) :D

Napisano

witam

jak myślicie NOBY NIC będą ok?? czy może coś szybszego ten zjazd koło amfiteatru pewnie będzie tam sporo błota???? :P

Napisano

Tam jest z tego co pamietam tylko jeden podjazd, na którym można sie zmielić, nie ma co siać paniki z tymi wielkimi, agresywnymi oponami chyba :)

PS: Szukam transportu z Wrocka bo ciągle nie mam ;/

Gość BarteX88
Napisano

No to ładnie :) Ale tempo by nam podkręciła ho ho ;)

Napisano

z piatku na sobote maja byc burze i dobre deszcze. wg onetu. I DOBRZE niech bedzie bloto bo sucho to wieje nudą chociaz moja conti RK na bloto sie nienadaje ale chce wkoncu blotny maraton.

Napisano

Ja tam wolę sucho, przynajmniej wszystko działa sprawnie, nie muszę się szerować przed wejściem do samochodu i rower nie dostaje tak po dupie jak po suchym.

Napisano

Jest błoto - jest maraton ;)

Niech puma pogoni podczas wjazdu na Ankę, będzie ciekawie :w00t::)

Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z przewyższeniami?

Napisano

I ja zawiam do Zdzieszowic. Jako ze tam jeszcze nie byłem to na bank będzie ciekawie. Oprócz tego że wyjechać trzeba o 5 rano ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...