Ubotek Napisano 12 Maja 2009 Napisano 12 Maja 2009 Witam Jak w temacie szukam jakiś "zwykłych" nakrętek na zawór presta. Najlepiej by była to zwykła nakrętka tylko metalowa i kolorowa Preferowane kolory: - czerwony, - czarny, - biały, - srebrny. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam
Quattro Napisano 12 Maja 2009 Napisano 12 Maja 2009 Może tu coś wybierzesz http://allegro.pl/search.php?sg=0&stri...99tka+na+wentyl
lajtspid Napisano 12 Maja 2009 Napisano 12 Maja 2009 Na wentyl samochodowy kupisz bez problemu metalowe nakrętki w różnych kolorach, w każdym sklepie motocyklowym (sam kiedyś kiedyś kupiłem niebieskie na zaworki w Bomberze), ale na presta to chyba jedynie plastikowe dodawane do dętek (np. maxxis - pomarańczowe, continental - żółte).
Ubotek Napisano 12 Maja 2009 Autor Napisano 12 Maja 2009 Ok dzieki. Mam adapteki na samochodowy. Jeszcze jakieś fajne polecacie?? Tylko zeby nie wyglądały po wiejsku.
MarcinKowalczyk Napisano 12 Maja 2009 Napisano 12 Maja 2009 Srebrne miałem z dętkami Geax Titanium. Niestety na prestę znam tylko plastikowe.
Paweł-Sz Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Z aluminiowymi nakrętkami to ostrożnie bo lubią się utleniać i już nie ma siły żeby je odkręcić z wentyla. Miałem tak w samochodzie, wszystkie cztery koła (bezdętkowe) trafiły do wulkanizatora na wymianę wentyli.
marsman Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 całkiem fajne są nakrętki ( plastikowe ) na zaworki No-Flats ( chyba ). takie ładnie niebieskie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.