Mod Team Puklus Napisano 12 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam Poluje na siodełka gdyż planuje wymienic. Pomyslalem sobie ze sprawdze w rowerowym kołomnie ("sklep pana Kazia") Patrze ma jakies ciekawe siodło. Wyglądało ładnie z otworem anatomicznym, w miare lekkie sie nawet wydawało i kosztowało 25zł. Mysle sobie ze sproboje Kupiłem, zwazylem i wyszło ok 360g. Załozyłem, wyglłądało znośnie (nie mam zdjec niestety ) Tak wiec pierwsza jazda, ustawione jak stare. Wrazenie mieszane nawet pozytywne. Nastepnego dnia dłuzsza trasa w planie no to jade i po paru km cos mi sie niewygodnie zrobiło . No to zajeżdzam do boxu i regulacja. Przeszedłem kilka regulacji i nie znalazłem odp. pozycji ... W koncowej fazie to mnie d... odpadała Ogolnie ten niby otwor anatomiczny za krotki jak dlamnie siodło wcale nie sztywne i ogolnie lipnie wykonane. Zerknąłem na allegro i były podobne ale pod nazwa "Wader" i nie wiem czy to podroba jakas marna czy co ogolnie nie polecam experymentowac z wynalazkami ze sklepu u "pana Kazia" siodełko oddałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi