bartekkaz Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Mam zamiar pojeździć po Mazurach w tym roku i stamtąd udać się w kierunku Borów Tucholskich. Niestety nie ma zbyt dużo opisanych tras i map (albo ja nie mogę ich znaleźć ) żebym mógł wyznaczyć ciekawą trasę. I dlatego liczę na pomoc bardziej doświadczonych. Którędy warto jechać ze Szczytna na Mazurach do Grudziądza i co ciekawego da się po drodze zwiedzić? Na razie wiem że na 100% będzie to Grunwald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker91 Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 witam! nie wiem dokladnie jak bedziesz jechał, ale ja wczoraj byłem w Grunwaldzie i polecam bardzo trase ;] swietna droga jest od Lubawy do Grunwaldu (30km) ja jechałem od Nowego Miasta Lubawskiego, zrobiłem rowne 100km i nie załuje, choc deszcz mnie spotkał w drodze powrotnej ;] pozdrawiam i jeszcze raz polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.