HKKaMa Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam. Mam zamiar w tym tygodniu kupić oto TE butki (do nich pedały shimano PD-M505 - 75zł). Miał ktoś doczynienia z tymi butami lub pedałami i może coś o nich powiedzieć więcej?? Opłaca się je kupować za tę cenę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Wyglądają w porządku, cena też niezła. Szkoda, że nie mają możliwości założenia kołków. W swoich założyłem je dopiero po 1 roku, ale teraz doceniam to, że mają taką możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 http://www.sklep.rowery.com.pl/index.php?p...mp;prod_id=1839 te buty beda lepsze, sztywniejsza podeszwa + kolce odnosnie pedlalow bralbym m520 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Zakładając, że rozmiar będzie OK, to ja też brałbym te Scott'y. I oczywiście 520 będą znacznie lepszym wyborem niż 505. Tym bardziej, że różnica w cenie niewielka, bo można dostać je od 89zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKKaMa Napisano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mam też możliwość kupienia 520 w cenie 90zł... a tak w ogóle to czym one się różnią od 505?? Co do butów to wolę przymierzyć je na własnej nodze. Akurat tak się składa, że niedaleko jest sklep, w którym mogę kupić te Cannondale więc wybór padnie raczej na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadius88 Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Również posiadam buty Scott Comp i 520'tki ŚWIETNY wybór na początek Te Scotty na 100% będą lepsze od tych Cannondale bo mają znacznie sztywniejszą podeszwę i możliwość montażu kołków. Do tego dochodzi anatomiczna wkładka w Scottach... Ogólnie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKKaMa Napisano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Co do butów wybiore Cannondale bo wole przymierzyć buty przed kupnem A czym się różnią M505 od M520'tek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 tutaj masz mnóstwo informacji o interesujących cię pedałach: http://www.forumrowerowe.org/index.php?act...ite=%2Bpeda%B3y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKKaMa Napisano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Dzięki wiekie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Pachną mi te Cannondale butami Adidasa. Wygląd cacy, ale mam wrażenie, że są dość szerokie. Dlatego też proponuję zerknąć na butki Adidasa które w dość sporej ilości i dobrej cenie pojawiły się na Alle. Adidas wyprzedaje swoje kolekcje butów z poprzednich lat ponieważ całą ich produkcję w serii bike przejmuje Mavic. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mabu Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 buty dla cannondale'a robi diadora,więc na pewno będą solidne.A co do wyglądu to kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik345 Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ja mam te cannondale carve od jakiś 4 miesięcy i jak na razie są dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKKaMa Napisano 15 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 A w jakiej cenie je kupiłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik345 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Za 215zł z allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwijas Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam zastanawiam sie wlasnie nad zakupem butow wraz z pedalami SPD i nie wiem co wybrac bo jzu czytam czytam i sam nie wiem co juz poradzic jezdze bardzo duzo na rowerze posiadam rower gorski lecz przerobiony troche na szose bo ta nawieszchnie bardziej preferuje opony asfaltowe i z cinszym bieznikiem Jakie buty buscie mi polecali i pedaly czy standrdowe pedaly SPD np PD-M520 i do tego buty szosowe czy nie ma to wiekszego znaczenia w przyszlym roku zamierzam kupic rowerek trekingowy wiec zeby i tam dalo rade z tymi pedalami i butami Poprstu juz nie wiem czy lepiej szukac butow i zapiec szosowych czy MTB a moze kkombinacja pedaly mtb a buty bardziej szosowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Chyba nie wkręcisz bloków MTB do butów szosowych ale nie jestem pewien bo szosą się raczej nie interesuje... Co się tyczy pedałów to radzę dopłacić do 540'ek... Moje 520 dostały luzów po jakiś 600-700km chociaż jeszcze się nie powiększyły - ale skrzypią okrutnie jak mocniej depnę... A jakie buty mógłbym Ci polecić? Sam mam Shimano M122 i nie są najgorsze - mimo że podeszwa mogła by być sztywniejsza... Ale decyzja zależy od tego ile chcesz wydać... Jeżeli trochę mniej to ja bym proponował coś do bardziej turystycznej jazdy jak np COŚ TAKIEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.