andi333 Napisano 10 Stycznia 2010 Napisano 10 Stycznia 2010 Tak własnie myslałem że pociągi nie będą smigac Ale szacun za wypadzik przy takiej pogodzie.
Kamiill Napisano 10 Stycznia 2010 Napisano 10 Stycznia 2010 Swoją drogą, jak się zrobi bardziej wiosennie, to można się spotkać w Poraju i ruszyć na jurę Z chęcią Byle do wiosny...
arroyo Napisano 10 Stycznia 2010 Napisano 10 Stycznia 2010 Szacunek kolego ja gryzę się w brodę aby wyjść na rower, tylko ostatnio mi okropnie zaśnieżyło okolicę.
Paciek Napisano 22 Stycznia 2010 Napisano 22 Stycznia 2010 Witam, chciałem zapytać czy ma ktoś mapę topograficzną Jury w formacie elektronicznym (jpg, foto itd )?? Chciałem już sobie trasy zaplanować na wiosnę
Moloch89 Napisano 22 Stycznia 2010 Napisano 22 Stycznia 2010 http://www.jaskinie.czest.pl/index.php?page=gps
kuls Napisano 3 Czerwca 2010 Napisano 3 Czerwca 2010 Witam, jako że mój rower do jazdy w góry jest jeszcze w rozsypce, to postanowiłem wybrać się w najbliższą sobotę na wycieczkę po jurze. I stąd moje zapytanie czy byłby jakiś chętny na wspólny wypad? interesują mnie okolice Ojcowa, ale jeżeli ktoś ma inne propozycje to czekam...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.