custom Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Kto z koleżanek i kolegów ma czas i ochotę pojezdzić na po jurze (mirów, kroczyce,rzędki) termin wypadu 16,17 maja Trasa do dogrania, moze byc częściowo trasa maratonu mtb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 My w weekend jedziemy na jure[albo sobota albo niedziela obojetne dla nas] na razie jest nas 3 Start ze Sławkowa szlakiem orlich gniazd do Ojcowskiego parku narodowego[po drodze zahaczy sie jeszcze o pustynie błędowska] powrót inna trasą. Trasa jakieś 120-150km Większość jazdy w terenie. Kto chętny niech pisze;) ----------------------------------Przyjazd Odjazd Katowice--------------------------------------07:48 Katowice Zawodzie----------------07:52 07:52 Katowice Szop.Płd.----------------07:56 07:56 Sosnowiec Płd.---------------------08:02 08:02 Sosnowiec Dańdówka-------------08:10 08:11 Sosnowiec Porąbka----------------08:18 08:18 Sosnowiec Kazimierz--------------08:23 08:27 Dąbrowa Górnicza St.-------------08:36 08:36 Dąbrowa Gór.Wsch.---------------08:41 08:41 Sławków-----------------------------08:46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
custom Napisano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 120-150km ??? Hm ja bym jechal ale taki dystans to chyba bede wstanie przejachac za rok-jak dobrze pójdzie Najwyżej po 50 pójde na piwo i zamówie taxi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Moloch89 jak w niedziele to na 99% (jak nie pojade w góry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Zawsze chciałem odwiedzić ojcowski park, więc o ile nie zdarzy się jakiś kataklizm to jadę z wami! a i wolałbym niedzielę, bo w piątek mam zamiar uczestniczyć w juwenaliach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 W takim razie jedziemy w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 A jaka trasa ?? tak z ciekawosci pytam i jeszcze pytanko czy startujecie może z rynku ? to bym sobie bikiem podjechał,bo jak nie to wskocze w pociąg na Dańdówce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
custom Napisano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 To napiszcie co gdzie i jakie plany? Gdzie spotykacie. Tez nie wiem na 100%czy dam rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 14 Maja 2009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 A jaka trasa ?? tak z ciekawosci pytam i jeszcze pytanko czy startujecie może z rynku ? to bym sobie bikiem podjechał,bo jak nie to wskocze w pociąg na Dańdówce . To napiszcie co gdzie i jakie plany? Gdzie spotykacie. Tez nie wiem na 100%czy dam rade. Startujemy z pod dworca---9.50 czekaj tam najlepiej jakbys rowerem jechał, my tez jeszcze nie wiemy czy pojedziemy pociagiem czy rowerem(ale raczej wsiądziemy w dąbrowie g.) jak cos zbiórka 9.50 pod dworcem w sławkowie;) Trasa jak pisałem wyżej- do ojcowskeigo parku narodowego czerwonym szlakiem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 To co jedziemy ?? żebym sie nie zdziwił w pociągu Bo jak nie to sobie chyba do Krakowa skocze. A że popadało to może być ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 panowie to w końcu o której ten wyjazd z pod dworca w Sławkowie?? bo jak sprawdzałem pociągi z katowic to ni jak mi nie pasuje, albo będę czekał na was godzinę w sławkowie, albo będę tam dopiero koło 12.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 panowie to w końcu o której ten wyjazd z pod dworca w Sławkowie?? bo jak sprawdzałem pociągi z katowic to ni jak mi nie pasuje, albo będę czekał na was godzinę w sławkowie, albo będę tam dopiero koło 12.30 a ten pociąg patrzałeś? ja dziś nim jechałem Katowice--------------------------------------07:48 Katowice Zawodzie----------------07:52 07:52 Katowice Szop.Płd.----------------07:56 07:56 Sosnowiec Płd.---------------------08:02 08:02 Sosnowiec Dańdówka-------------08:10 08:11 Sosnowiec Porąbka----------------08:18 08:18 Sosnowiec Kazimierz--------------08:23 08:27 Dąbrowa Górnicza St.-------------08:36 08:36 Dąbrowa Gór.Wsch.---------------08:41 08:41 Sławków-----------------------------08:46 byłem dziś na jurze masakra sie tam troche zrobiła po tych deszczach, dlatego moze trzeba będzie zmodyfikowac trase, mam nadzieje ze mi do jutra buty wyschną, jutro ma być niby lepsza pogoda, ale i tak błoto straszne będzie, Więc decyzja należy do was, jedziemy czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuls Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 jak coś to my ruszamy z kato tym o 7.48 pewnie będziemy w ostatnim przedziale, więc tam uderzajcie. do zo rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 He he błota prawie zeroooo a reszta kto był ten wie macie fotki http://picasaweb.google.pl/andi333enator/Jura17V2009# do 100tki nie dokręciłem bo mi sie nie chciało wyszło 96 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryvan Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 ja niestety chwyciłem gume w drodze na pociąg, a moja zapasowa dętka okazała sie nieszczelna;/;/;/ po załataniu próbowałem jeszcze dogonić pociąg na nastepnych stacjach ale nie dało rady;/ A taka dziś fajna pogoda była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Jakies plany na sobotę ??? Chetnie bym sie gdzies wybrała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 20 Maja 2009 Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 no ja se musze odbić zeszły weekend wiec na pewno gdzies pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycloholic Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam! Wybieram się na Jurę, z tym że w niedzielę - 24.05. Jedzie jeszcze kilku znajomych. Start z Olkusza ok. 9:15 w stronę Ojcowa i okolic... Trasa do uzgodnienia (przejazd pociągiem trasa: Katowice 7:48 - Olkusz 9:06) , powrót - pociąg Olkusz 18:05 - Katowic: 19:25. Ktoś chętny dołączyć...?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marusia Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dolinki Podkrakowskie -moje ulubione Po ostatniej wycieczce w tamte okolice czuję pewien niedosyt ,więc chętnie się podłączę. Ale nie obiecuję. W sobotę Zdzieszowice ,więc nie wiem ,czy będę miał jeszcze siły. Proponuję start z Bukowna. Zaliczanie dolinek z zachodu na wschód. Już mam wyznaczoną trasę na mapie. Finał w Dolinie Prądnika i powrót do Olkusza na pociąg. Może namówię znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycloholic Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 No, Mariusz - deklaracja padła, także liczymy na Ciebie! skoro trasa już "wyznaczona na mapie" trzeba ją przetestować, a przewodnik terenowy mile widziany Ps. Powodzenia w Zdzieszowicach! Kto jeszcze chętny na pedałowanie po Dolinkach Podkrakowskich i podziwianie piknych widoczków...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ja jestem chętny, ale nie wiem jak się wyrobie po juwenaliach. Troche wcześnie ten pociąg, ale postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycloholic Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Wyjazd w Dolinki Podkrakowskie przełożony na najbliższą niedzielę - 31 V, jeżeli tylko pogoda dopisze... Chętni proszeni o wpisywanie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 z tego co widzialem teraz na necie to bedzie zimno i deszcz.Proponuje jakis ładny weekend i wycieczka bedzie suuper a w takich warunkach to przyjemnosci z tego nie bedzie. Teren nie jest łatwy a jak popada to w niektorych miejscach jest slisko nawet kilka dni. Pozdrawiam i zycze powodzonka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 W dolinki podkrakowskie chętnie dajcie znać gdzie jak i o której Jak Marus szykuje trase to będzie extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.