Stasiek066 Napisano 11 Maja 2009 Napisano 11 Maja 2009 Witam mam taki problem bo nie wiem jaki klucz potrzeba do odkręcenia bo imbusy nie pasują bo są 6-cio kątne a to ma 5 kątów więc nie wiem nigdzie czegoś takiego nie mogę znaleźć PS. Nie usuwajcie tematu jak coś źle zrobiłem
Mod Team Puklus Napisano 11 Maja 2009 Mod Team Napisano 11 Maja 2009 Hmmm ja w sumie pierwszy raz widze takie cus ... ja nie ma nic takiego pod reka to zmierz mniejwiecej srednice okregu w ktorym jest wpisany ten 5cio kąt. poszukaj takiego preta o takiej własnie średnicy i przy urzyciu szlifierki stołowej lub jak masz cierpliwość to pilnikiem mozna wyrzeźbić taki niby klucz. Najlepiej z utwardzanej stali. Watro popytac po sklepach ale ja sie osobiście nie spotkałem z czymś takim.
Stasiek066 Napisano 11 Maja 2009 Autor Napisano 11 Maja 2009 ok poradziłem sobie po prostu wiozłem śrubokręt płaski o taki rozmiarze zeby ledwo wchodził i poszło
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.