rafv6 Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Chciał bym wam pokazać pare filmików które was zdziwią ! 1. 2. http://www.youtube.com/watch?v=YBNo_ng2Sco 3. http://www.youtube.com/watch?v=H2LpHnEL5gw Jak oni to robią ? Czekam na wasze opinie co myślicie o tych trickach/stuncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordi Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 jak to jak? Ćwiczą. 1szy i 3i fajne - ten 2gi taki sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Myśle, że wszystkiego można się nauczyć, trzeba tylko ćwiczyć. Osobiście nie umiem tego co oni, prawie nic nie umiem ze stuntu, ale wheelie czy stopie powoli opanowuje. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafv6 Napisano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ciekawe ile trzeba trenować żeby zrobić np. jak to nazwać hymm ... -manual z nogami na kierownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 10 Maja 2009 Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 kwestia wieku i predyspozycji, ogolnie im mlodszy i szczuplejszy, tym latwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawor121 Napisano 18 Maja 2009 Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kurcze dobrzy są, mi się ten pierwszy filmik szczególnie podobał jak gość stał na rowerze i jeszcze zdołał skręcić. Ciekaw jestem ile gleb wcześniej zaliczył ćwicząc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 wheelie no to czasami z kilkaset metrów mi się uda przejechać ale jak jechać na przednim kole ?? Postawić na przednie no to nie jest trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Młodzi też dają radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafv6 Napisano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 No ładnie młody stuntuje !! http://www.youtube.com/watch?v=zesggKjEFjk zobaczcie ten filmik a zwłaszcza 1;47 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StuntZiomek Napisano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Właśnie to jest mój styl. NA nowy sezon muszę skręcić jakieś video i wstawię na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek89 Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Respekt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deyas Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ciekawe ile trzeba trenować żeby zrobić np. jak to nazwać hymm ... -manual z nogami na kierownicy Mi to zajeło jeden dzien.Ale wcześniej dużo manuali z hamulcem i wolnej gumy. Mam nadzieje ze w tym roku pojawi sie moja produkcja... na razie mam tylko zimową to raczej wygłupy niz jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexhalk Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hmmm, ja myślę że 2-3tygodnie by się ciężko pracowało, to by się miało efekt. Ale wiadomo, kto nie trenuje ten nie ma!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StuntZiomek Napisano 28 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 deyas to ty smigasz na tym filmiku...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deyas Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 deyas to ty smigasz na tym filmiku...? Tak to ja w zimę to słabo tak jeżdzic bo śnieg opór stawia grubo ubrany cięzki jestes i wogóle nie jest za miło ani łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StuntZiomek Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A co tak potrafisz na rowerze...? Opanowujesz Cyrcle, HC?, Stoopie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deyas Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 A co tak potrafisz na rowerze...? Opanowujesz Cyrcle, HC?, Stoopie...? Tak potrafię. Jak będzie cieplej to wstawie filmik. Z kąd jestes StuntZiomek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StuntZiomek Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Rypin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deyas Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Rypin Troszke daleko od gdańska.Masz jakies swoje filmiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StuntZiomek Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Nie mam. Dopiero teraz bedę kręcił. Jestes uzytkownikiem stuntforum..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deyas Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Nie mam. Dopiero teraz bedę kręcił. Jestes uzytkownikiem stuntforum..? Nie jestem ale zaraz będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StuntZiomek Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 i co zarejestrowales sie..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Lekko odświeżę temat Stunt się coraz lepiej rozwija - są już dawane regularne pokazy na różnych imprezach - były min. na Targach Rowerowych i na Otwarciu Sezonu Motocyklowego na Bemowie Powstał też portal o stuncie: www.mtbstunt.ubf.pl Tak więc zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bortostunter100 Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Ja zajmuje sie czyms takim jak stunt juz od roku ... Myślę ze nie jestem jednym z najlepszych ale cos potrafie... Manual na pegach, stunt, stunt bez jednej ręki z jedną nogą na kierze... Mam w tym roku nakrecic jakis filmik tylko szukam osoby do tego zdolnej... Jakbyscie wiedzieli o jakis pokazach stuntu w woj. świętokrzyskim to piszcie z chęcią bym sie zaprezentował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StunterMax Napisano 20 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 opłaca sie trenować bez hamulca?; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.