Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Dziś kupiłem Krossa Level A4 2010 :) i mam takie pytanie czy Dart 2 mi się jakoś wyreguluje czy dopiero za 1 miesiąc jak pojade na darmowy przegląd i jak mi bedą ustawiac hamucle i inne to jak mi wyregulują Dart 2 to będzie lepiej chodził bo na dzień dzisiejszy jest TWARDY :( ( mam 13lat mam wzrostu 165 i waże 50kg)

• Mod Team
Napisano

Witam. Dziś kupiłem Krossa Level A4 2010 :) i mam takie pytanie czy Dart 2 mi się jakoś wyreguluje czy dopiero za 1 miesiąc jak pojade na darmowy przegląd i jak mi bedą ustawiac hamucle i inne to jak mi wyregulują Dart 2 to będzie lepiej chodził bo na dzień dzisiejszy jest TWARDY :( ( mam 13lat mam wzrostu 165 i waże 50kg)

Dart jest twardy bo ma sprężynę dla rowerzysty +80kg. w serwisie nie wyregulują bo nie mają co regulować. Wymiana sprężyny albo zakup powietrznego albo więcej fast foodów(nie polecam).

Napisano (edytowane)

Z tego przedziału cenowego- jeśli o nowym mowa- moim zdaniem tylko Epicon. Mam więc z autopsji polecam.

Edytowane przez P3NNY
Napisano

dart to nawet pod 90 kg rowersem jest czuły jak krawężnik . i to obojetne czy 2 czy 3.

P3NNY dzieki za foty . posmigam chwile na prostej i za jakiś czas założe na próbe gietą. zobaczymy jak bedzie . na razie na prostej jeździ mi sie średnio zwłaszcza, że nie uzywam rogów . mysle , że na gietej bedzie lepsza kontrola nad rowerem

Napisano

No ja póki co nie mogę się wypowiedzieć co do jazdy...może dopiero w czerwcu.

Dart 2 fakt ważyłem 90kg jak go miałem i wybierałłłł oj co on wybierał:D

• 1 rok później...
Napisano

szybkie pytanko do uzytkowników - jaka jest długość suportu w tym levelku ? może ktoś wymieniał i może podac ile tam wkładali fabrycznie .z góry dziękuje

ps

oczywiście jak jeszczce ktoś tu zagląda :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...