piofra Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Mam problem z tym licznikeim taki że nie wiem jaki parametr wpisać aby prawidłowo wskazywał prędkość mam opone koła o rozmiarze (w rowerze szosowym) 700x23c i mie wiem co wpisać bo tabelki takiego nie uwzględniają jak by ktoś wiedział i napisał to był bym bardzo wdzięczny.
100kg Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Niestety w instrukcji wg tabelki niema info o twoim rozmiarze, wiec musisz sobie sam wyliczyć wartość którą wpisać w licznik. W linku masz instrukcje jak to zrobić ustawienie obwodu koła
amsfalt Napisano 14 Maja 2009 Napisano 14 Maja 2009 Witam!! tez mam licznk kellysa. Trzeba wpisac obwód koła, w moim góralu jest to 2155mm. Mierzysz miarką obwód koła i tyle. Ja miałem problem zeby ustawić obwód koła, bo ciągle zmieniały mi się tylko liczby jedności, trzeba wcisnąć wtedy lewy guzik i przeskakuje na dziesiątki, jak znowy się wciśnie to na setki itd. Mam nadzieje ze pomogło Pozdrawiam!
Mod Team Odi Napisano 15 Maja 2009 Mod Team Napisano 15 Maja 2009 Google Twoim przyjacielem http://www.wrower.pl/sprzet/liczniki/liczn...laRozmiarowOpon
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.