premier2 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam, mam pytanie, czy element oznaczony nr 1 na tym zdjęciu jest niezbędny do montażu korby i czy jest możliwość dokupić ten element? Ramiona korby są przykręcane 2 śrubami oznaczonymi jako nr 2. Za co odpowiadają nakrętki z nr 1? Znalazłem na allegro takie śruby. Czy one są zamiennikiem tych od XT? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Generalnie ramiona są dociągane śrubami nr 2. Element "1" służy do zabezpieczenia "2" przed odkręcaniem oraz służy jako ściągacz korb. Śruby, do których podałeś link będą pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ale będą wtedy montowane zamiast 1 i 2, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Jest dokładnie tak jak piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Czy do tej korby podejdą blaty od korb SLX, lub nowego XT? Mam takie nieskromne podejrzenia, ale wolę się upewnić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Royalonzo21 Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No według mnie na 100% tak, bo rozstaw śrub jest taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.