musimisie Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Mam problem i nie wiem co z tym zrobić. Dzisiaj przyszła do mnie paczka z moją wyścigówką z allegro i nie wiem czy zawinił były właściciel, haki nie były zabezpieczone czy kurier, w każdym badź razie jeden hak wygląda tak jak na zdjęciu. ramka jest z stali reynoldsa 501, haki campagnolo. Da sie to naprostować jak myślicie, co radzicie. pozdro ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Na początek zapoznaj się z punktem 2 regulaminu Miałem podobną sytuację, DHL pogiął mi hak przerzutki od ramki Haro Sonix. Ja bym radził złożyć reklamację na kuriera, a jak się będą wykręcali to pozostaje tylko sprawa w sądzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musimisie Napisano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 nie wiem czy to wina kuriera, haki nie byly zabezpieczone, nic pomiedzy nimi sie nie znajdowalo. przypuszczam, że gdyby był nawet jakiś kawałek drewna miedzy nimi, nie doszło by do zgiecia. wkazdym badz razie, zanioslem dzisiaj rower do bikeparku w poznaniu fajny serwis i czekam na odpowiedz co da sie z tym zrobic, wiadomo ze mozna zawsze przyspawac nowe haki ale to juz nie beda campagnolo. zdjecie przesylam do wgladu jakby co, moze ktos mi z gory powie czy warto ryzykowac i probowac prostowac czy sobie odpuscic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Klaniam, Stal, to stal... Mozna naprostowac. O ile hak nie strzelony jest... Poza tym na ebajcu czasami mozna kupic za zupelnie ludzkie pieniadze haki szosowe starego typu Campy, Colnago i innych... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.