kabanosdg Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam, Bez zbędnych słów: http://www.allegro.pl/item622568648_rama_g...rbon_tytan.html A teraz mój mail na poziomie sprzedawcy i jego odpowiedź hehe. Mój email: "Witam, jestem zainteresowany tą ramą. Mam kilka pytań. 1. Czy Elementy tytanowe są klejone z carbonowymi czy też spawane? 2. Elementy carbonowe są cieniowane podwójnie czy potrójnie? 3. Jak ocenia pan sztywność ramy? 4. Czy elementy tytanowe są z czystego tytanu czy też stopu tytanowo-molibdenowo-chromowego jak to zazwyczaj bywa w ramach? PS: czy istnieje możliwość odbioru osobistego? Proszę o odpowiedź gdyż chciałbym ją jak najszybciej kupić." Odpowiedź: "Witam.Odbiór tylko osobisty.Proszę się do mnie pofatygować i obejrzeć. Sam tytan nie występuje w konstrukcjach...Spawów nie widzę.Technologii wykonania nie znam.Jestem z Bródna.pzdr. " Hehehe ogólnie pozostawię to bez komentarza pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.