Skocz do zawartości

Zgubiony licznik Sigma Sport BC 1106 BLACK EDITION 2008

QóBa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć.

Dzisiaj zgubiłem albo ukradli mi licznik SIGMA SPORT BC 1106 BLACK EDITION 2008 :)

Tak wyglądał (zdjęcie Bobraska):

http://photos02.allegroimg.pl/photos/orygi...13/20/627132083

Gdyby ktoś słyszał, że ktoś ma taki licznik sam, bez osprzętu albo, że znalazł to bardzo proszę o kontakt!

Zgubiłem go dzisiaj około godziny 17:00 w Sopocie, w rejonie Dworca PKP/Monte Cassino.

Tel. 791-859-666

gg: 4231463

mail: jnowicki@jnowicki.pl

Pozdrawiam!

Napisano

Dzięki.

Boje się, że niestety ktoś gdy stałem przed przejściem dla pieszych mi go po prostu ukradł, bo ten twist&lock system był niezły, więc wątpię, że mógł mi wypaść ...

• 7 miesięcy temu...
Napisano

Znam Twój ból. Mi również zaginał 1106. Na całe szczęście po niedługim czasie poszukiwań się znalazł, sam wypadł. Może ten system twist&lock nie jest taki świetny. Mam nadzieje, że uda Ci się go odzyskać.

Pozdrawiam,

Cybul26

Napisano

Swój też zgubiłem nie dawno w górach, pojechałem nawet naiwnie go szukać w miejscu gdzie podejrzewałem mógł być.

Też się nie udało, choć mój był prosty i tani. Następny chyba przykleję :thumbsup:

Napisano

Ja naiwnie wierzę, że się zgubił a nie, że ktoś mi go ukradł, chociaż kurczę ten patent Twist&Lock wydaje się być bardzo bezpiecznym :thumbsup:

Napisano

Też ostatnio zgubiłem BC1106 i na pewno nikt mi go nie ukradł tylko po prostu musiał wyleciec z mocowania, miałem duże zaufanie do tego twist lock no ale niestety jakoś się stało że się wypiął

Napisano

Hum.. Jeżeli zgubiliście licznik w wersji DTS a podstawka+sensor działają - chętnie kupię taki zestaw ;) Piszcie na PW lub najlepiej gg (8519678 - niewidoczny) - preferuje kolor biały.

Napisano

Tak, ukradłem Ci! A na poważnie mówiąc to mam bo kupiłem całość w lipcu tylko ostatnio padł po pierwszej (lajtowej) glebie.. =/ Sam licznik działa (sprawdzałem u kolegi) jednak na mojej podstawce już nie. Dlatego właśnie chcę kupić podstawkę + sensor. Jeżeli ktoś ma proszę pisać - aktualne :thumbsup:

• 9 miesięcy temu...
Napisano

No i po niecałym roku zgubiłem drugi raz taki sam licznik... Patent Twist&Lock jest lekko mówiąc do dupy, nie polecam nikomu! :[

Napisano

Mam dwa liczniki Sigmy stary 506 i ostatnio zakupiony 1909. Jednakże 506 ma o połowę mniejszą podstawkę niż 1909. Jak było w Twoim? Jedna i druga słabo trzyma licznik? Co do pękających gumek whistling.gif możemy zastosować zippy które są w komplecie, na pewno nie strzelą.

Napisano

ukaniex, nie wiem dokładnie o co Ci chodzi niestety z tą podstawką :rolleyes:

Tak czy siak, już więcej licznika z tym patentem nie kupię, wole klasyczne.

Napisano

Nie wiem co to są te całe zipy, ale podejrzewam, że to znacząco utrudnia zdejmowanie licznika, tak?

U mnie to dość ważna kwestia, bo często go zdejmuję :]

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...