Andrew Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Czerwoną czcionką zaznaczyłem elementy, które na pewno zostaną kiedyś zmienione na lżejsze odpowiedniki. Wydaje mi się, że ten rower ma potencjał by zejść poniżej 11kg Frame : Felt Q900 17,5" Fork : Marzocchi Bomber MX Comp Eta 2060g Brakes: Front - Avid Juicy 7 + Hayes V6 Rear - Avid Juicy 7 + Hayex V6 Drive: Crank set - XT 22/32/44 "760" Casette - XT 11-32 770 Chaint - XT HG93 Derlr(front) - XT 771 (Downswing) Derlr(rear) - XT 772 Shadow SGS Shifters - XT 770 Pedals - Accent Helium Cables - Accent Supreme Wheels: Front: Tyre - Maxxis Crossmark 2.1" eXCeption series Tube - Schwalbe XX-light AV 95g Rim - Alexrims DP20 Spokes - CN-Spoke Hub - Novatec NT-D041SB Rear: Tyre - Maxxis Crossmark 2,1" Tube - Schwalbe XX-Light AV 95g Rim - Alexrims DP20 Spokes - CN-Spoke Hub - Novatec NT-D042SB (495g) Skeewers - Dartmoor BOLT-ON Steering set : Handlebar - Ritchey LOGIC (244g) Stem - Ritchey PRO 4-axis 100mm Grips - Bontrager Superlite Headset - BBB BHP-05 Seat - Velo Pronto Carbon Seatpost - PRO Xlt 400mm WAGA : 11,85kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 a Przyjechała rodzinka z aparatem, a za oknem pogoda wspaniała, więc grzechem byłoby nie skorzystać z okazji i nie porobić fotek Następne w kolejności zostaną wymienione koła, a potem kierownica(na boplighta) i opony(na rocket rony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Bardzo ładny rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Rowerek w super stanie, czy ty w ogóle jeździsz na nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Rowerek w super stanie bo zdjęcia były robione gdy był nowy. Rama pękła, części sprzedałem. Zamykam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.