Mirages Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 WITAM Nazywam się Maja Busma i jestem studentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego (dawnej Akademii Medycznej w Warszawie), II Wydziału Lekarskiego, kierunku Fizjoterapia. Poniższa ankieta stanowi podstawę mojej pracy badawczej na temat: „Rola i miejsce fizjoterapeuty profilaktyce i leczeniu obrażeń wśród osób uprawiających amatorsko kolarstwo górskie.” Zapewniam, że uzyskane od Państwa informacje zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie w celach badawczych w mojej pracy magisterskiej. Ankieta jest anonimowa. Bardzo dziękuję za poświęcony czas oraz rzetelne i prawdziwe odpowiedzi. LINK DO ANKIETY: http://www.ankiety.sitehosting.pl/ankieta/740 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 mówisz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidszew Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ankieta wypełniona wzorowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek18 Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 wypełnione kompleksowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MM85 Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ankieta wypełniona ale mogłaś napisać że to raczej dla ludzi po wypadkach na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamRadpak Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Wypełniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawo Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam,tak się składa żę jestem po urazie ktory doznałem na jednym z maratonów, więc ankietka jest wypełniona rzetelnie,pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molus Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Wypełniłem na podstawie mojego dzwona w Głuszycy z 2007 roku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lai Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Wypełniona :-) ale "niestety" nie miałem żadnego urazu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garbinet Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ja również wypełniłem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodman Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ankietę wypełniłem, ale moim zdaniem jest nieco wadliwie zrobiona pod względem metodycznym, rozumiem, że chodzi wyłącznie o "zaliczenie" mgr np. czy skorzystałbym z pomocy fizjoterapeuty ? i tak - jestem nim, ale czy będę w stanie sobie pomóc, i nie - bo skoro sam sobie pomogę to już nie skorzystam i takie tam inne, brakowało mi stłuczeń i zwichnięć palców .. pozdrawiam i powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rufi74 Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Wypełniona,życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 8 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wypełniłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.