Raceline Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hej!Po raz pierwszy na Forum.Szukam jeżdżących po okolicy i nie tylko.Trasy do 100 km,prędkość do 30 km/h.Piszcie śmiało GG-9499782 .Pzdr.Jarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomczysko Napisano 7 Maja 2009 Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hej!Po raz pierwszy na Forum.Szukam jeżdżących po okolicy i nie tylko.Trasy do 100 km,prędkość do 30 km/h.Piszcie śmiało GG-9499782 .Pzdr.Jarek. A napisz może jak trasa las czy szosa czy jak tam i kiedy masz czas, skąd wypad. To dość ważne okoliczności przyrody Aha i oczywiście witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceline Napisano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Jutro koło 12 wyjazd(okolice Tarchomina),trasa raczej nie asfalt.Jutro będzie wałem wiślanym do do miejscowości Skierdy potem utwardzona droga do Janówka dalej do wału wzdłuż Narwi i wałem do zapory w Dębem.Powrót jeszcze na teraz nie wiem ale możliwy wzdłuż Kanału Żerańskiego.Jakieś 70 km.Polecam i zapraszam.A wracając do asfaltu to wole do niego nie wracać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.