Mizuki Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 Witam, mój pierwszy post o.0 i mam pytanie o rower marki Horizon dokładnie nie wiem jaki to model bo nigdy to mnie nie interesowało przyznam bez bicia. Czy ten rower nadaje się na jazde po trudnym nie jakimś ciężkim czy bardzo trudnym terenie i czy da się na nim wykonać podstawowe tricki coś jak bunnyhop? Oto zdjęcie: http://photos02.allegroimg.pl/photos/orygi...14/66/622146670 Link z allegro bo jest wystawiony na allegro taki rower, więc skorzystałem tylko z zdjęcie taki sam stoi u mnie w piwnicy
Szymas Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 Nie radze. Są lepsze rowery. To jest jakaś tandeta. Tricki........to nie wiem. Jezdzie to on pewnie po prostej drodze
Huhu Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 Czy ten rower nadaje się na jazde po trudnym nie jakimś ciężkim czy bardzo trudnym terenie i czy da się na nim wykonać podstawowe tricki coś jak bunnyhop? To jest rower z marketu. Fakt trochę lepszy od typowego marketowca, ale nadal nic ciekawego. Nadaje się do spokojnej jazdy po równych i twardych drogach.
exist Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 Miałem taki daaawno temu tylko nie amortyzowany z tyłu. Tandeta na maxa. Odradzam. Zwykły makrokesz. Zainwestuj w porządniejszy.
Mizuki Napisano 5 Maja 2009 Autor Napisano 5 Maja 2009 Oks tylko że to nie jest dokładnie mój ^^ Ja swój kupiłem jakieś 2 lata temu i przez te 2 lata troche w niego zainwestowałem, kierownica, przerzutki, hamulce. Jeździłem nim dużo ale nigdy nie próbowałem się w lesie na hopkach, a takie znalazłem i chciałem sobie poskakać, tylko nie wiem czy ten rower to wytrzyma. Może to i zwykły markeciak ale mi się jeździ dobrze ^^ Może dlatego że ne znam się tak jak większość z forum.
Szymas Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 Nie wiem czy sobie na nim poskaczesz. Amortyzatory jak się prezencą?
Micusek Napisano 5 Maja 2009 Napisano 5 Maja 2009 Ja tutaj lekko zoftopuje , mam swojego makrokesza ,Full amory (jakiś Zoom z przodu[?]albo coś takeigo) , przerzutki sh-no jakieś cienkie ale muszę powiedizeć,że jedyne do czego mogę sie przyczepić to hamulce . Zbieram sie na nowy rower ,ale jakby nie było ,ten mój jest całkiem niezły jak za 500zł z Auchana (mam go od komunii ,teraz jestem w 6 klasie) ,co prawda nei jest już najlepszy ,ale nic mu sie nigdy nie połamało . Był rok temu na serwisie ,zrbili mu remoncik i chodzi nieźle wiec uwazam ,ze nie kazdy makrokesz musi być zły . na pewno nie jest taki dobry jak np kross A4 (nawet w 1/10) ,ale jeździ nawet po ostatnim ostrym rąbnięciu w ziemie nadal żyje ;] no troche amorki jakby siadły ... swoją drogą dość podobny do tego horizona ... poszukam może na googlach mojego ..
Mizuki Napisano 6 Maja 2009 Autor Napisano 6 Maja 2009 Jak dla mnie amory za bardzo się "zwężają" lecz gdy byłem u gościa który kiedyś naprawiał rower mojego kuzyna powiedział że wszystko ok. No to chyba dobrze?
Mizuki Napisano 14 Maja 2009 Autor Napisano 14 Maja 2009 Chciałem tylko odświerzyć temat bo dalej nie dostałem satysfakcjonującej odpowiedzi... xD
Markq Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Na początek : tak wiem odświeżam roczny temat. Co do Horizona speed: nie pojeździsz sobie waży 25kg (rama stalowa) ale bez dosłownie żadnego remontu (tylko smarowanie przed sezonem) przetrwał 7 lat. To jest markotesz do zarzynania można się z urwiska rzucić i nic się nie stanie (coś tym wiem chyba z 10m mi przeturlał się za szybko jechałem przy skoczni). Rozebrałem go na części dałem ramę treka i jeździ .Szczerze polecam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.