GRZES82 Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam, jak w tytule interesuje mnie gdzie na terenie Warszawy można nabyć odzież damską KTM ? Ewentualnie proszę o adresy sklepów internetowych co posiadają taką odzież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceline Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja też szukam ale nie jest lekko .Jeśli będziesz coś miał daj znać.Pzdr. Jarek. GG 9499782 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ale ma być to odzież stricte rowerowa czy też chodzi o taką z nadrukiem KTM ale "ogólnierzeczujmującsportową"? co do lajkry itp to się nie wypowiem bo nie wiem(a wiem że "letko nie bedzie") ale wszelakie bluzy/tshirty/jeansy/koszule i inne gadzety z łatwością znajdziecie u motocyklowych dealerów tej marki... -sklepy z KTMami i asortymentem to wygooglania(a asortyment jest spooooory) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbrozin Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jeśli chodzi o rowery to z tego co wiem były i pewnie są w sklepie Marcel'ego na Grochowskiej. Proponuję zadzwoń pod numer podany na stronie: http://www.ktm-bikes.net/ i zapytaj czy mają również odzież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZES82 Napisano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzięki zbrozin jutro zadzwonię mam nadzieje, że coś będzie. Znalazłem jedną stronkę internetową z odzieżą rowerową KTM-a ale nie polską więc nic z tego. Jak zadzwonię to napiszę czy coś mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 allegro może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.