konflo Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Czy trasa faktyczna była taka sama jak na mapce opublikowanej na stronie organizatora?Chodzi mi przede wszystkim o to czy maraton przebiegał przez Przełęcz Jugowską? Trasa nie była poprowadzona przez przęł. Jugowską.Została skrócona. Na pytanie sędziego , czy aby trasa nie jest źle oznakowana, że nie prowadzi przez Stok narciarski Rymarz, Przel. Jugowską , powiedział ,że wszystko jest ok bo zmienili troszke trase.Z tego co wiem , nikt nie został o tym poinformowany. Jeżdze po maratonach u Golonki, Grabka, i tam wszystko wygląda inaczej, duzo korzystniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondido Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Trasa tegorocznego MEDIO: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=xvsceaieshqlllys Dzięki. Teraz już wszystko wiem. A ja stałem na przełęczy i doczekałem się tylko jednego zbłąkanego zawodnika :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.