79przemek Napisano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Zobacz czy przypadkiem ich emaile nie wylądowały Ci w spamie, mnie moja skrzynka emailowa taki psikus zrobiła, wiec może i Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikercwa Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Ja po edycji w Olsztynie chciałem mieć przynajmniej 1 foto. Te 4zł może bym i przebolał ale za pojedyncze zdjęcie chcą 15zł. Gruba przesada. Normalnie rozbój w biały dzień. Więc obejdzie się tylko smakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Co jest najgorsze, dla "zwykłych" rowerzystów w Gdańsku zrobili 3zdjęcia- czasami były 4, czasami 2. Z kolei dla takiego Andrzeja Kaisera zrobili z dobre 12+ zdjęć. Widząc takie zachowanie po prostu zrezygnowałem z kupna zdjęć od nich. Musiało mnie zadowolić jedno zdjęcie, w słabej rozdzielczości ze strony Skandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Jedziesz w czołówce masz zdjęcia...To jest norma i nie tylko u nich. Każdy fotograf czeka na peleton np. ~50 zawodników, potem szybko zmienia miejsce żeby w następnym zrobić, znów w kolejnym miejscu zrobi ~50 zawodników i udaję się w kolejne miejsce. Więc mnie to nie dziwi że Ci którzy są z tyłu mają mało zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 No w sumie masz rację no ale jak by nie wynikało, zdjęcia robią dla czołówki, a co tam jacyś zwykli jeźdźcy- niech mają 3zdjecia i się cieszą. Tylko kto później kupi 3zdjęcia, w cholendarnie wysokiej cenie. Jakbym miał z 10zdjęc to bym kupił, bo wtedy bardziej by się opłacało. Ja miałem 3zdjęcia- jedno z trasy, pozostałe dwa ze startu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LRBUKOWSKI Napisano 17 Września 2009 Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No w sumie masz rację no ale jak by nie wynikało, zdjęcia robią dla czołówki, a co tam jacyś zwykli jeźdźcy- niech mają 3zdjecia i się cieszą. Tylko kto później kupi 3zdjęcia, w cholendarnie wysokiej cenie. Jakbym miał z 10zdjęc to bym kupił, bo wtedy bardziej by się opłacało. Ja miałem 3zdjęcia- jedno z trasy, pozostałe dwa ze startu... Srtograf nie robi zdjęc dla czołówki tylko dla wszystkich. po prostu jedni są bardziej fotogeniczni od innych i bardziej przyciągają wzrok fotografa, który jest tylko człowiekiem i kieruje sie własna oceną sytuacji. mój syn nigdy nie był w czołówce i zawsze na medio jest na pozycji ponad 200 ale z olsztyna ma 22 zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.