Skocz do zawartości

Sportograf

robek18

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...

Co jest najgorsze, dla "zwykłych" rowerzystów w Gdańsku zrobili 3zdjęcia- czasami były 4, czasami 2. Z kolei dla takiego Andrzeja Kaisera zrobili z dobre 12+ zdjęć. Widząc takie zachowanie po prostu zrezygnowałem z kupna zdjęć od nich. Musiało mnie zadowolić jedno zdjęcie, w słabej rozdzielczości ze strony Skandii :rolleyes:

Jedziesz w czołówce masz zdjęcia...To jest norma i nie tylko u nich. Każdy fotograf czeka na peleton np. ~50 zawodników, potem szybko zmienia miejsce żeby w następnym zrobić, znów w kolejnym miejscu zrobi ~50 zawodników i udaję się w kolejne miejsce. Więc mnie to nie dziwi że Ci którzy są z tyłu mają mało zdjęć.

No w sumie masz rację <_< no ale jak by nie wynikało, zdjęcia robią dla czołówki, a co tam jacyś zwykli jeźdźcy- niech mają 3zdjecia i się cieszą. Tylko kto później kupi 3zdjęcia, w cholendarnie wysokiej cenie. Jakbym miał z 10zdjęc to bym kupił, bo wtedy bardziej by się opłacało. Ja miałem 3zdjęcia- jedno z trasy, pozostałe dwa ze startu... :rolleyes:

No w sumie masz rację :) no ale jak by nie wynikało, zdjęcia robią dla czołówki, a co tam jacyś zwykli jeźdźcy- niech mają 3zdjecia i się cieszą. Tylko kto później kupi 3zdjęcia, w cholendarnie wysokiej cenie. Jakbym miał z 10zdjęc to bym kupił, bo wtedy bardziej by się opłacało. Ja miałem 3zdjęcia- jedno z trasy, pozostałe dwa ze startu... ;)

Srtograf nie robi zdjęc dla czołówki tylko dla wszystkich. po prostu jedni są bardziej fotogeniczni od innych i bardziej przyciągają wzrok fotografa, który jest tylko człowiekiem i kieruje sie własna oceną sytuacji. mój syn nigdy nie był w czołówce i zawsze na medio jest na pozycji ponad 200 ale z olsztyna ma 22 zdjecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...