Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam propozycję dla osób które są zainteresowane ewentualnym dłuższym pobytem w okolicy miejsca zlotu.

Mieszkam w Wałbrzychu - 25 km od "Orła".

ponieważ takich możliwości spotkania nie mamy zbyt wiele to mam pomysł jak to ewentualnie przedłużyć:

- mieszkam w domu ze sporym ogrodem. na jego terenie spokojnie można pomieścić kilka namiotów. mogę udostępnić teren przydomowy chętnym zlotowiczom.

- chętni musieliby mieć namioty oraz karimaty/śpiwory itd do spania.

- woda w kranie jest w okresie letnim tylko zimna - tak to u mnie działa, bo c.o. nie jest czynne.

- czas jaki mogę poświęcić na gospodarzenie to od środy po godzinie 12, w czwartek gdy mam wolne od pracy oraz w piątek od godziny 12tej - oferuję pilotowanie do schroniska

- NAMIOTY, ŚPIWORY, KARIMATY MOGĄ ZOSTAĆ U MNIE W DOMU - DO ODBIORU PO ZLOCIE W NIEDZIELĘ PRZED ODJAZDEM POCIĄGAMI.

proszę najpierw o niewpisywanie się na listę chętnych ale podanie kto byłby zianteresowany takim rozwiązaniem. :D

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Dobry pomysl :D

Jednakowoz ja sie nie pisze.

Moj plan to wyladowac w Walbrzychu w piatek rano i zostac w "Orle" do poniedzialku rano.

A potem to juz paniczna ewakuacja bo w srode rano musze byc z powrotem w pracy...

OSTRO!

I.

Napisano

A byłaby opcja zostawienia gdzieś w pobliżu bezpiecznie samochodu? Bo ze względu na Trophy 3 dni po zlocie najprawdopodobniej pojadę w końcu samochodem. Bardzo miło, że z takową inicjatywą występujesz ;]

Napisano

nie wiem jak bezpiecznie - ale mógłbyś postawić przed moim domem - znaczy się przed ogrodzeniem (na terenie stoi samochód mojej żony a garażu nie mamy) to tyle ile mogę zaoferować co do samochodu.

Napisano

Na podwórko nie chciałem nawet sugerować możliwości wproszenia się :) Myślałem o strzeżonym, albo np przed supermarketem, gdzie by kamerka wisiała (z drugiej strony na ile taka kamerka odstrasza, to nie wiem...).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...