Gość Ojin Napisano 4 Maja 2009 Napisano 4 Maja 2009 Witam, mam pytanie czy rower marki horizon Zdjęcie: http://photos02.allegroimg.pl/photos/oryginal/622/14/66/622146670 Nadaje się na początek mojej przygody z jazdą po trudnym terenie, i czy rama nie jest za ciężka do wykonania jakiś podstawowych tricków?
dobry Napisano 11 Maja 2009 Napisano 11 Maja 2009 moim zdaniem do trudnego terenu rower się nie nadaje. to że główna rama wygląda jak czołg jest automatycznie niszczone przez bardzo delikatnie wyglądający tylny trójkąt. może inaczej, na pewno pojeździsz po terenie, ale sprzęt taki będzie bardzo awaryjny, kiedyś zajeździłem podobnego hardtaila. co tydzień pękały szprychy i wykrzywiały się obręcze, stalowe rurki kokpitu wyginały się, tak samo sztyca podsiodłowa. ja osobiście polecam zainwestować od razu w coś lepszego typu kross level a2 a lepiej a4, ginat rincon/yukon, coś w tym stylu. domyślam się że pieniądze wiele większe w to włożysz, ale będziesz miał jakość na dużo dłużej. i będzie to dobra baza do ulepszania roweru w miarę rośnięcia potrzeb
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.