Raffi Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Czy macie może namiar na linki z relacjami TV ze Skandii? Jako, że byłem w Białowieży, przegapiłem relację z Chodzieży i teraz z chęcią bym obejrzał. Ew. jakieś inne linki z relacjami innych TV, bo w Białowieży było ich chyba kilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ololo3 Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Poniżej link do relacji tvp sport co prawda opis masz białowieża, ale jest to relacja z chodzieży http://www.tvp.pl/sport/magazyny-sportowe/...owieza-02052009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raffi Napisano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molus Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Czy ktoś już wie kiedy będzie relacja z Białowieży na TVP Sport? Organizator pewnie już wie, prosiłbym o odpowiedź . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ojla Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dzisiaj o 17:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejM Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Na TVP Sport oczywiście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molus Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Na TVP Sport oczywiście! Tyle, że nie o 17.20 jak podał organizator na stronie internetowej, tylko o 16.40 . Załapałem się na reklamy po reportażu Na szczęście jutro jest powtórka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.