lajtspid Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 W większości opisów rękawiczek można przeczytać: "kciuk obszyty frotką" lub coś podobnego. Nie spotkałem się jednak nigdy z wyjaśnieniem czemu ta frotka ma służyć Kupując rękawiczki zawsze wybieram takie z frotką. Wybaczcie szczerość i brak taktu ale używam jej do wycierania nosa podczas jazdy Czy frotka ma jakieś inne zastosowanie, lub właściwości o których nie wiem, a których producenci i sprzedawcy po prostu nie opisują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 jak Ci spływa pot do oczu to co robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Czyli "kciuk obszyty frotką" generalnie służy do obcierania twarzy z wydzielanych przed ciało substancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dokladnie tak jak napisales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 jak by tam była lycra to już nie byłoby tak "komfortowo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Wreszcie znalazłem! Fragment opisu rękawic Bolid: "Rękawice posiadają ponadto ręczniczek frotte do wycierania potu, wszyty w okolicy kciuka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ja też mam rękawiczki z frotkowym kciukiem który mistrzowsko pochłania wszelkie wydzieliny................:-) http://www.mikesport.pl/p/pl/3442/polednik...erowe+long.html polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.