marcinek1992 Napisano 3 Maja 2009 Napisano 3 Maja 2009 Witam Chciałbym sie zapytać jakie szprychy były by najlepsze do mojego roweru, Ponieważ ostatio rozwaliły mi sie 4 szprychy rower był w naprwaie i szprychy chyba mam najgorsze bo za 4 szprychy zapłaciłem 10 zł. I prosze mi powiedzieć jakie szprychy na moją mase najlepiej by sie nadawały?? moja masa to 100+kg
Mod Team Puklus Napisano 5 Maja 2009 Mod Team Napisano 5 Maja 2009 Jezeli zapłaciłes za 4 szprychy 10 zł to oznacza ze drogie te szprychy były (nie liczac robocizny) Choć widywałem drozsze. Jak chcesz porządne szprychy kup dobie DT i spokoj. pozatym jak ci poleciały 4 szprychy i to w 1 kole to masz albo tak badziwne szprychy ... albo zbyt luźne szprychy albo zbyt napiete szprychy. Ogolnie nie jest z nimi dobrze bo 1 to rozumiem ale 4 to chyba za duzo. Mi sie nie udało jeszcze szprychy urwac czy złamac (sam składałem koła) a jerzdze dość energicznie.
radnet Napisano 9 Maja 2009 Napisano 9 Maja 2009 wow..podziwiam Poklus.. ja po 1k km 11 wymienialem ....chyba mam badziewne kolo...
pudeleQ Napisano 9 Maja 2009 Napisano 9 Maja 2009 Chyba na pewno masz badziewne koło. Mi jeszcze żadna nie pękła, a przeplatałem koło już ze 2-3 razy i ma zdecydowanie wiecej niż 1 kkm przebiegu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.